Εφαρμογές για wearables και επαγγελματικές λύσεις για επιχειρήσεις από τη Samsung

0

Η Samsung και η Oracle συνεργάζονται για να προσφέρουν στις επιχειρήσεις νέους τρόπους για να αυξήσουν αποτελεσματικά τη λειτουργικότητά τους, καθώς και μία μοναδική mobile εμπειρία

cw12-oow-intl-bg-keynotes-br-2538896

Την πρώτη παρουσίαση των επαγγελματικών της λύσεων που έχουν δημιουργηθεί για τις mobile συσκευές της και έχουν αναπτυχθεί με την πρωτοπόρο αρχιτεκτονική της Oracle έκανε η Samsung Electronics στο πλαίσιο του Oracle OpenWorld 2015, στο Σαν Φρανσίσκο, από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου. Η Samsung και η Oracle ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βελτιώσουν την εμπειρία του τελικού χρήστη με την παροχή λύσεων αποκλειστικά για τις Samsung συσκευές και την υπηρεσία Oracle Mobile Cloud.

Από τα smartphones έως τα tablets και τα wearables, η Samsung και η Oracle οδηγούν τις εξελίξεις στο enterprise mobility και επιτρέπουν στους επαγγελματίες να γίνουν ακόμα πιο παραγωγικοί. Το νέο ‘Cordova plug-in’ για τους Samsung προγραμματιστές – το οποίο επίσης παρουσιάστηκε στο Oracle OpenWorld – κάνει ακόμα ευκολότερη την ανάπτυξη εφαρμογών για επιχειρήσεις μέσω της ομαδοποίησης σημαντικών APIs, προσφέροντας, έτσι, μία από τις καλύτερες επαγγελματικές εμπειρίες για Android στην αγορά. Το ‘Cordova plug-in’ ενσωματώνεται στα εργαλεία των προγραμματιστών της Oracle και επιτρέπει την πρόσβαση σε μοναδικά χαρακτηριστικά του hardware της Samsung, όπως για παράδειγμα η λειτουργία multi-window και το S Pen.

«Ως δύο πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο του enterprise mobility, η Samsung και η Oracle στοχεύουν στην παροχή μίας ιδανικής εμπειρίας χρήσης, η οποία επεκτείνει τα όρια της παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας», δήλωσε ο Rick Segal, Αντιπρόεδρος της Samsung Electronics Enterprise Business Team. «Η συμμαχία μας με την Oracle δεν αφορά μόνο στην ενίσχυση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων μέσω του mobility, αλλά, παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές και σε system integrators να δημιουργήσουν μοναδικές επαγγελματικές λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν τους οργανισμούς να φτάσουν σε νέα επίπεδα ανάπτυξης και επιτυχίας».

Όλες οι επαγγελματικές λύσεις, που παρουσίασε η Samsung στο Oracle OpenWorld είναι άμεσα διαθέσιμες, για να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα κάθε επαγγελματικού περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι λύσεις των system integrators, HCL and AuraPlayer, που θα προβάλλονται σε εύρος συσκευών, όπως το Galaxy S6 edge και το Galaxy Tab A. Η έξυπνη λύση προληπτικής συντήρησης της HCL επιτρέπει τη διαχείριση του μεγάλου όγκου αρχείων που διατηρούνται συνήθως για τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό βαριάς βιομηχανίας. Το σύστημα αναφοράς συγκρούσεων της AuraPlayer επιτρέπει τη γρήγορη καταγραφή κρίσιμων περιστατικών, ώστε οι αρμόδιες αρχές μεταφορών να μπορούν να αναλαμβάνουν δράση άμεσα.

Τα wearables είναι η επόμενη γενιά καινοτομίας στις επιχειρήσεις και η Samsung παρουσίασε επίσης πολλές τέτοιες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του Oracle OpenWorld. Η αυστραλιανής καταγωγής εταιρεία Rinami δημιούργησε ένα εργαλείο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, ειδικά σχεδιασμένο για να συνεργάζεται με wearables, το οποίο παρουσιάστηκε στο Samsung Gear S2.

Επιπλέον οι επισκέπτες του Oracle OpenWorld είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα “Samsung Enterprise Alliance Program (SEAP)”. Το SEAP είναι το πρόγραμμα που παρουσιάζει το μεγάλο εύρος διεθνών συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και προγραμματιστών που παρέχουν σε εταιρικούς πελάτες διαφοροποιημένες λύσεις για κινητές συσκευές Samsung.

Η συνεργασία με την Oracle αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της Samsung να επεκτείνει την ανάπτυξη σημαντικών mobile εφαρμογών για επιχειρήσεις.

Share.

Leave A Reply