Δύο νέες συνεργασίες για τις υπηρεσίες comBOX από την Protonyx Data Services

0

Με δύο νέες συνεργασίες η ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών bandwidth bonding & optimization, Protonyx Data Services, διευρύνει το πελατολόγιο της αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο επιχειρηματικός κόσμος εμπιστεύεται την πρωτοποριακή τεχνολογία comBOX Virtual Leased Line.

business_deal-100036341-gallery

Συνεπής στις ανάγκες πρόσβασης στο Internet αλλά και μείωσης του λειτουργικού κόστους των σύγχρονων επιχειρήσεων, που ολοένα γίνονται μεγαλύτερες, η Protonyx Data Services ανακοινώνει την συνεργασία της με δύο μεγάλα ονόματα από τους κλάδους του e-commerce και της εταιρικής επικοινωνίας, τη Z-Mall (www.z-mall.gr) και την Spin Communications.

Στο πλαίσιο αυτών των συνεργασιών η Protonyx Data Services, έχοντας αναπτύξει και διαθέσει αποκλειστικά στην αγορά τις υπηρεσίες εικονικού μισθωμένου κυκλώματος για επιχειρήσεις που ενσωματώνονται στα πακέτα υπηρεσιών comBOX, παρέχει στους νέους της πελάτες επιλογές καινοτόμου τεχνολογίας bandwidth bonding & optimization. Στόχος είναι η επίτευξη υψηλών ταχυτήτων τόσο σε download όσο και σε upload και η μεγιστοποίηση του uptime για γρήγορο και αξιόπιστο επαγγελματικό Internet με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Στα παραπάνω συμπεράσματα κατέληξαν και οι δύο νέοι συνεργάτες της Protonyx Data Services. «Διεύρυνε την ταχύτητα της επικοινωνίας ενώ παράλληλα διευκόλυνε τους υπαλλήλους να αντεπεξέρχονται με περισσότερη αποτελεσματικότητα στην διαχείριση πελατών» υποστηρίζει ο Όμηρος Τσάπαλος γενικός διευθυντής της Spin Communications.

«Το comBOX έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα με της κακής ποιότητας γραμμές internet που είχαμε στην εταιρίες μας παρέχοντας μας παράλληλα την μεγίστη δυνατή ταχύτητα που μπορούσαμε να έχουμε με τον συνδυασμό όλων των γραμμών internet που χρησιμοποιούσαμε» δηλώνει ο Ζανής ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής της Z-Mall.

Share.

Leave A Reply