Βραβείο για τον OTE στο 4ο Συνέδριο Social Media World & e-Business World

0

Το βραβείο “Most Effective Social Media Campaign” απέσπασε ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο του 4ου συνεδρίου Social Media World & e-Business World, για την ταινία #pelargos που παρουσιάζει το απίστευτα γρήγορο Internet του ΟΤΕ με ταχύτητες έως 50Mbps, το OTE VDSL.

photo

Στην ταινία δεκάδες άνθρωποι δημιούργησαν πράγματα εμπνευσμένα από τη λέξη πελαργός. Τα φωτογράφησαν, έφτιαξαν video και τα ανέβασαν στο Internet με την ίδια OTE VDSL σύνδεση. Μέσα σε λίγες ώρες το #πελαργός έγινε Νο1 trending topic στο twitter, με μια μόνο σύνδεση.

Τα βραβεία «The Socials: Social Media & Interactive Awards» απονέμονται σε επιχειρήσεις και πρόσωπα που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε για τη δημιουργικότητα, τις επιδόσεις ή τις βέλτιστες πρακτικές τους στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όσο και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το συνέδριο Social Media World & e-Business World διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά από την Smart Press.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply