Ολοκληρωμένες Λύσεις Business IT Solutions για τις επιχειρήσεις από τον ΟΤΕ και την COSMOTE

0

Mια μεγάλη κατηγορία υπηρεσιών με λύσεις τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις, Business IT Solutions, προσφέρουν o ΟΤΕ και η COSMOTE καλύπτοντας κάθε ανάγκη στον τομέα όχι μόνο των τηλεπικοινωνιών αλλά και της πληροφορικής (Information Technology – IT).

solutions-it-ote

 

Με αυτές τις νέες δυνατότητες οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Στις υπηρεσίες Business IT Solutions συγκαταλέγονται υπηρεσίες Cloud servers, εφαρμογές για δικηγόρους για την εύκολη οργάνωση των υποθέσεών τους, εύχρηστο εργαλείο για τον έλεγχο μισθοδοσίας των εργαζομένων, εξειδικευμένες υπηρεσίες για τον τουρισμό και τη διαχείριση της ενέργειας, λύσεις Μ2Μ (π.χ. υπηρεσίες fleet management για έλεγχο και βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς), λύσεις IT Security, υπηρεσίες data center, υπηρεσίες on-line παρουσίας για την επιχείρηση αλλά και υλοποίηση εξειδικευμένων έργων για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Οι λύσεις αυτές εμπλουτίζονται συνεχώς για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ο Όμιλος ΟΤΕ φροντίζει να παρέχει στις επιχειρήσεις εφόδια για την ομαλή λειτουργία τους και την υψηλή αποδοτικότητα τους. Οι τεχνολογικά προηγμένες και πρωτοποριακές λύσεις Business IT Solutions σε συνδυασμό με αξιόπιστες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, ενισχύουν την επιχειρηματικότητα καθώς στοχεύουν στη μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, ενώ παρέχονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply