Ο Όμιλος Printec ανακηρύσσεται National Champion

0

Ο Όμιλος Printec ανακοινώνει ότι επιλέχθηκε ως National Champion στα European Business Awards 2015/16, και προχωρά στον επόμενο γύρο μαζί με άλλες 36 Εταιρίες από την Ελλάδα. 

european-business-award

Μέσα από μια διαδικασία επιλογής, η Printec θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «The Business of the Year Award with Turnover of € 26-150m». Οι εταιρείες οι οποίες κερδίζουν τον τίτλο του National Champion συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις πιο πετυχημένες εταιρείες της Ευρώπης οι οποίες θα διαγωνισθούν για τον τίτλο Ruban d’ Honneur.

Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ανεξάρτητη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με αντικείμενο την αναγνώριση και την επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Αποδέκτες των βραβείων είναι σύγχρονες επιχειρήσεις, που αναλαμβάνουν δημιουργικές πρωτοβουλίες και προωθούν με τη λειτουργία τους τις βέλτιστες πρακτικές για την επιχειρηματικότητα. Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από πάνελ διακεκριμένων κριτών που αποτελείται από επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς από όλη την Ευρώπη.

Στα φετινά European Business Awards συμμετείχαν πάνω από 32.000 επιχειρήσεις από 33 Ευρωπαϊκές χώρες ενώ 678 Ευρωπαϊκές εταιρείες διακρίθηκαν ως National Champions, καταφέρνοντας έτσι να περάσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Η Μαρίνα Μαυρομμάτη, αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Printec δήλωσε: « Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή, αφού διαγωνισθήκαμε με τις καλύτερες επιχειρήσεις. Προσβλέπουμε στον επόμενο γύρο της διαδικασίας, όπου θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε σε βάθος το πώς έχει επιτευχθεί η υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων μέσα σε δύσκολες συνθήκες.»
O Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, αναφέρει: «Συγχαρητήρια σε όλες τις εταιρείες που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους ως National Champions, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στη δημιουργία μίας ισχυρής επιχειρηματικής κοινότητας».

Share.

Leave A Reply