Ολοκληρώνει o Π. Γκεζερλής τη θητεία του στον GRECA

0

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γκεζερλής αποφάσισε να ολοκληρώσει την θητεία του στη Γενική Διεύθυνση του Συνδέσμου.

Gezerlis_1

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Γκεζερλής τελούσε χρέη Γενικού Διευθυντή του GRECA από τον Ιανουάριο του 2014, ενώ ήταν και από τους πρωτεργάτες στην δημιουργία του Συνδέσμου πριν 3 χρόνια.

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής σχεδίασε και υλοποίησε πολλές ενέργειες και πρωτοβουλίες του GRECA, δημιουργώντας και θεσμούς όπως τα εξαιρετικά πετυχημένα eCommerce Networking Days και την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, εκδηλώσεις και ημερίδες όπως ePayments & eLegal, ενώ αποτέλεσε και τον συντονιστή της ενέργειας του cross border eCommerce.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ του GRECA και τον καθένα ξεχωριστά για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους” δήλωσε ο Παναγιώτης Γκεζερλής. Και συμπλήρωσε: “Το έργο έχει ολοκληρωθεί και οι βάσεις ενός δυναμικού Συνδέσμου έχουν τεθεί. Εννοείται θα συνεχίζω να υποστηρίζω τον GRECA με κάθε τρόπο, ενώ είμαι στην διάθεση του νέου ΔΣ που θα προκύψει αν θελήσει να μου αναθέσει να συνεχίσω την προσπάθεια για το cross border eCommerce”.

Ο Φώτης Αντωνόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ του GRECA δήλωσε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Παναγιώτη, για τον κόπο και την προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, ως Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου μας. Του αναθέσαμε πλείστα έργα και υποχρεώσεις και τα έφερε όλα εις πέρας, στον υπερθετικό βαθμό, ενώ θα πρέπει αναμφίβολα να του πιστώσουμε τα πολύ πετυχημένα Networking Events. Είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα σμίξουν ξανά, αφού ο Παναγιώτης είναι από τους άριστους γνώστες του Διασυνοριακού Εμπορίου και των διαδικασιών του, πρωτοβουλία που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου”

Ο Παναγιώτης Γκεζερλής θα συνεχίσει να τελεί Γενικός Διευθυντής, μέχρι το νέο ΔΣ του GRECA επιλέξει αντικαταστάτη του, μια διαδικασία που πρόκειται να ξεκινήσει μετά την εκλογή του νέου ΔΣ στις 30 Ιουνίου.

 

Share.

Leave A Reply