Στους κορυφαίους εργοδότες για νέους που αναζητούν εργασία ο ΟΤΕ και η COSMOTE

0

Ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα αναδείχθηκαν, για μια ακόμη φορά, o ΟΤΕ και η COSMOTE, μεταξύ των νέων που αναζητούν επαγγελματική καριέρα, σύμφωνα με την έρευνα «Καριέρα και Γενιά Υ» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Kariera.gr, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 νέοι απόφοιτοι. Μάλιστα, οι ΟΤΕ/COSMOTE ανέβηκαν κατά τέσσερις θέσεις στη συγκεκριμένη κατάταξη σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα πέρυσι.

Graduate Trainee workshop

Σύμφωνα με την έρευνα, οι σημαντικότεροι παράγοντες που διαμορφώνουν την επιλογή εργοδότη για τους νέους είναι οι ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, οι ικανοποιητικές αμοιβές, οι προοπτικές εξέλιξης και ένα εργασιακό περιβάλλον με ήθος και εργασιακή ασφάλεια.

Ο Όμιλος ΟΤΕ, μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας, διασφαλίζει τη βιωσιμότητά της, ενώ με τις σημαντικές της επενδύσεις, σε υποδομές και δίκτυα νέας γενιάς, εδραιώνει τη θέση της στην αγορά. Κοινός παράγοντας των επιτευγμάτων αυτών και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αποτελούν οι άνθρωποι του ΟΤΕ. Ο Όμιλος διαθέτει στελέχη με άριστη τεχνογνωσία, επαγγελματική εμπειρία και υπευθυνότητα και δίνει έμφαση στις αξίες της συνεργασίας, της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας. Παράλληλα η εταιρεία, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της, υλοποιεί τα μεγαλύτερα προγράμματα εκπαίδευσης στη χώρα, όπως είναι τα προγράμματα επανακατάρτισης και απόκτησης νέων δεξιοτήτων (re skilling/up skilling).

Επενδύοντας σε ένα σύγχρονο, δυναμικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που επιβραβεύει τις υψηλές επιδόσεις, ο Όμιλος ΟΤΕ φιλοδοξεί να παραμείνει στις κορυφαίες επιλογές των ταλαντούχων νέων που αναζητούν επαγγελματική καριέρα. Προς την κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση των μελλοντικών ηγετικών στελεχών, μέσω του OTE-COSMOTE Graduate Trainee Program, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας σημειώσει μεγάλη απήχηση.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply