Η Intracom Telecom δίνει M2M λύσεις αξιοποιώντας τα Big Data Analytics

0

Τις νέες, καινοτόμες εφαρμογές της στο χώρο του M2M και IoT, παρουσίασε η Intracom Telecom στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2015.

IMG_4576

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το Service Experience Management, ο Σπύρος Σακελλαρίου, Content Delivery & VAS Section Manager της Intracom Telecom, εξηγεί πως πρόκειται για ένα προϊόν του Big Streamer το οποίο αποτελεί επί της ουσίας μια Big Data εφαρμογή που συλλέγει σε επίπεδο PetaBytes δεδομένα από το δίκτυο με logs και probs από τα network elements. Έτσι, με τη χρήση Big data analytics και machine learning αλγορίθμων, δύνεται η δυνατότητα κατανόησης του πως ένας συνδρομητής αντιλαμβάνεται την ποιότητα της υπηρεσίας που του προσφέρει ο operator.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Φουκαλάς, Head of BSS Presales της εταιρείας: “το M2M και το IoT είναι καινοτόμες τεχνολογίες που έχουν εφαρμογή σε ευρύ φάσμα κλάδων. Το M2M revenue management έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει σε αυτές τις αγορές, το οποίο έγκειται στη χρέωση και διαφοροποίηση χρέωσης στις υπηρεσίες αυτές και θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση νέων εμπορικών μοντέλων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη των στελεχών της Intracom Telecom στην κάμερα του InfoCom.gr

 


 

vf_4g_plus_300x250_clickTAG sony 300x250

 

 

Share.

Leave A Reply