Η Bitdefender κατακτά για μια ακόμα φορά την 1η θέση στην αξιολόγηση του AV-TEST

0

H Bitdefender, η πολυβραβευμένη εταιρία ασφάλειας λογισμικού, κατακτά για μια ακόμα φορά την πρωτιά στην αξιολόγηση του ανεξάρτητου ινστιτούτου AV TEST.

Τα τελευταία αποτελέσματα των ανεξάρτητων δοκιμών, από το AV – Test , δείχνουν την Bitdefender να διατηρεί την κορυφή όσον αφορά την ποιότητα και να κερδίζει την πρώτη θέση με 6 πόντους , υψηλότερη βαθμολογία , τόσο για την απόδοση όσο και για τη χρηστικότητα , ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της.

Η Bitdefender προστατεύει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το βραβευμένο antivirus λογισμικό της, ώστε να κρατήσουν τους υπολογιστές, τα αρχεία τους και την ηλεκτρονική τους ταυτότητα ασφαλή. Η Bitdefender προσφέρει στους νέους πελάτες της έκπτωση 50% σε όλη τη σειρά καταναλωτικών προϊόντων Bitdefender Total Security 2015- Bitdefender Internet Security 2015- Bitdefender Antivirus Plus 2015 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2015.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply