Διοικητικές αλλαγές στην Intrasoft International

0

H INTRASOFT International ανακοινώνει την εκλογή του κ. Αθανάσιου Κωτσή στη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας.

kotsis

Ο κ. Κωτσής διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International από το 2006 μέχρι σήμερα και αποτελεί μέλος της ιδρυτικής ομάδας στελεχών που έβαλαν τα θεμέλια της εταιρείας το 1995. Από τις θέσεις που κατείχε διαδοχικά στην εταιρεία διαμόρφωσε ηγετικό ρόλο στη διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων του Ομίλου στον τομέα πληροφορικής, και ιδιαίτερα στην εδραίωση της εταιρείας ως ενός από του μεγαλύτερους προμηθευτές υπηρεσιών Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την καταξίωση της INTRASOFT International μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου διεθνώς. Μεταξύ των ετών 2011-2012 σχεδίασε και υλοποίησε την ενοποίηση των εταιρειών Πληροφορικής του Ομίλου INTRACOM σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό σχήμα.

Ο Πρόεδρος της INTRACOM HOLDINGS κ. Δημήτριος Κλώνης δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη του Δ.Σ. στο πρόσωπο του στενού συνεργάτη μας κ. Αθανάσιου Κωτσή είναι απεριόριστη, ενώ η εμπειρία και αποδοχή του στον κλάδο της Πληροφορικής αποτελεί πολύτιμη εγγύηση για τη μελλοντική πορεία της εταιρείας».

manosΚαθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της INTRASOFT International αναλαμβάνει από τις 9/1/2015 ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, στέλεχος του Ομίλου INTRACOM από το 1998. Μεταξύ 2006 και 2012 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM TELECOM, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την αναδιοργάνωση και στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, επιτυγχάνοντας την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας και κατά συνέπεια την επέκταση της διεθνούς της παρουσίας και δραστική αύξηση των εξαγωγών της. Ο κ. Μάνος κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Brown και μεταπτυχιακό δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Πληροφορικής από το MIT.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM HOLDINGS κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης δήλωσε: «Στο ξεκίνημα ενός νέου κύκλου εξωστρέφειας της εταιρείας, επέκτασης σε νέες γεωγραφικές περιοχές και ενίσχυσης των διεθνών συμμαχιών, η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της INTRASOFT International από τον κ. Κωτσή διασφαλίζει την επιτυχία των φιλόδοξων αυτών στρατηγικών επιλογών της εταιρείας και τη συνέχιση της διεθνούς ανάπτυξης της INTRASOFT International σε ένα περιβάλλον με μεγάλες ευκαιρίες και προκλήσεις. Η εταιρεία ενισχύεται σε αυτή την προσπάθεια από τον έμπειρο συνεργάτη κ. Μάνο, τον οποίο καλωσορίζω στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου».

Share.

Leave A Reply