Ο OTE TV συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ «Μία Οικογενειακή Υπόθεση»

0

Το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αριστομενοπούλου, Μία Οικογενειακή Υπόθεση, για την μουσική παράδοση της οικογένειας Ξυλούρη από την Κρήτη έως την Αυστραλία, στηρίζει ως συμπαραγωγός ο ΟΤΕ TV.  

OTE TV_ΟΙΚ.ΥΠΟΘΕΣΗ

Μέσα από τις συμπαραγωγές του, ο ΟΤΕ TVστηρίζει και το ελληνικό ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει την ιστορία και τις παραδόσεις της χώρας μας, τη γεωγραφία και τον πολιτισμό, όπως και τη σύγχρονη ζωή στην Ελλάδα.

Με γυρίσματα στην Κρήτη, την Αυστραλία και το Βέλγιο, το Μία Οικογενειακή Υπόθεση ακολουθεί την σπουδαία μουσική παράδοση της οικογένειας Ξυλούρη. Η ταινία επικεντρώνεται στον Ψαρογιώργη, τον κατά κόσμο Γιώργο Ξυλούρη, που περιοδεύει στην Κρήτη και σε όλο τον κόσμο, τραγουδώντας και παίζοντας λαούτο. Είναι ο συνεχιστής μιας σπουδαίας μουσικής παράδοσης, η γέφυρα που ενώνει τον πατέρα του, τον διάσημο λυράρη Ψαραντώνη και τον θείο του, τον θρυλικό Νίκο Ξυλούρη, με τη νέα γενιά και ειδικότερα με τα τρία παιδιά του, Νίκο, Αντώνη και Απολλωνία, που σπουδάζουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την σκηνοθέτη της ταινίας, Αγγελική Αριστομενοπούλου, «είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη δύναμη της οικογένειας και της μουσικής. Είναι η ιστορία μίας μοναδικής μουσικής παράδοσης και των ανθρώπων που την κουβαλούν».

Το Μία Οικογενειακή Υπόθεση, σε παραγωγή AnemonProductions, κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιανουαρίου 2015 και θα προβληθεί σε κινηματογράφους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και, φυσικά, της Κρήτης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει διεθνή πορεία στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Στον ΟΤΕ TV, η ταινία θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή μέσα στο 2015.

Share.

Leave A Reply