Η Telecoms Simple Data στην έκθεση “100% Hotel Show”

0

Η εταιρεία Telecoms Simple Data θα συμμετέχει στην έκθεση “100% Hotel Show” (www.hotelshow.gr), μέσω του επίσημου συνεργάτη της MSS ELECTRONICS (booth, B54+C55).

simple_data

Θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη δημόσια θεματική έκθεση τουρισμού, την ολοκληρωμένη λύση TELESTE/SAMSUNG, η οποία αφορά την μεταφορά εικόνας TV με ταυτόχρονη διανομή σήματος Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου μέσα από την υφιστάμενη ομοαξονική καλωδίωση. Στη μοναδική αυτή λύση, το Wi-Fi AP (access point – cable modem) είναι ενσωματωμένο στην τηλεόραση!

hotelshow

Οι πελάτες των ξενοδοχείων απαιτούν καλύτερες υπηρεσίες SmartTV, Wi-Fi και Internet από αυτές που διαθέτουν στο σπίτι τους, ωστόσο, πολλά κτίρια δεν έχουν την απαραίτητη καλωδίωση (Ethernet) εγκατεστημένη.

H Telecoms Simple Data ως επίσημος διανομέας της Τeleste, σας προσφέρει μία πρωτοποριακή και ταυτόχρονα οικονομική λύση για υψηλές ταχύτητες Internet, όπως και IPTV υπηρεσίες σε κάθε δωμάτιο χρησιμοποιώντας μόνο την τηλεοπτική καλωδίωση με την τεχνολογία DOCSIS, χωρίς κοστοβόρες και παρεμβατικές ως προς το κτίριο εγκαταστάσεις.

Το DOCSIS αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο διεθνές τηλεπικοινωνιακό πρότυπο για τη μετάδοση δεδομένων Internet μέσω ομοαξονικού καλωδίου τα τελευταία 20 χρόνια (1997), ενώ σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως στην ευρυζωνική τεχνολογία από τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Share.

Leave A Reply