Το Warply Ad Network επεκτείνεται στην περιφέρεια

0

Η Warply, πρωτοπόρος εταιρεία στο Mobile Marketing και CRM στην Ελλάδα, διευρύνει το premium ad network της με sites και ενημερωτικά μέσα της περιφέρειας – και γίνεται το πρώτο premium δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης στα κινητά, σε χρήστες σε όλη την Ελλάδα.

AdNetwork_map

Από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Warply Ad Network έχουν προστεθεί πάνω από 43 νέα mobile web sites της περιφέρειας, καλύπτοντας Ήπειρο, Θεσσαλία, Θράκη, Μακεδονία, Νησιά Αιγαίου και Κρήτη, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα αλλά και τις μεγαλύτερες πόλεις, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Λαμία, Λάρισα, Λευκάδα, Πάτρα, Σέρρες, Τρίκαλα, κα.

Με τη διεύρυνση αυτή προστίθενται στο δίκτυο της Warply πάνω από μισό εκατομμύριο unique και «υπερ-τοπικά» (hyperlocal) audience profiles ενώ, μέσα από το σύνολο των περιφερειακών sites, τα monthly visits ανέρχονται στα 3,5 εκατομμύρια.

AD NETWORK_LOGO-01

Αφορμή για τη διεύρυνση του δικτύου της Warply στην περιφέρεια, αποτέλεσε η μεγάλη ζήτηση της διαφημιστικής αγοράς και κυρίως του κλάδου του λιανεμπορίου, δεδομένου των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων από mobile καμπάνιες με υπερ-τοπική στόχευση.

 

Share.

Leave A Reply