Η CCS Digital Education, διεθνής πάροχος πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, προσεγγίζει στρατηγικά την Αμερικανική αγορά μέσω του νέου της γραφείου στο San Jose της Καλιφόρνιας. 

parlavatzas

Η επέκταση της CCS στην Καλιφόρνια είναι σε συνάρτηση της συνεχούς, σταθερής και υγιούς ανάπτυξης της εταιρείας στις διεθνείς αγορές.

“Η επέκτασή μας στην αγορά της Αμερικής αποτελεί σημείο αναφοράς στο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας και ακολουθεί την ίδρυση του γραφείου της Μέσης Ανατολής, στις αρχές του έτους, με βάση το Abu Dhabi.” σχολίασε ο Ηλίας Παρλαβάντζας, Διευθύνων Σύμβουλος της CCS Digital Education. “Η ζήτηση διεθνώς για πρωτοποριακές αλλά και αξιόπιστες εφαρμογές ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που επιτυγχάνουν απτά αποτελέσματα είναι μεγάλη και η CCS έχει ό,τι απαιτείται για να την καλύψει επιτυχώς.”

H CCS συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στις 10 κορυφαίες εταιρείες λύσεων ανάπτυξης περιεχομένου eLearning για το 2014, από το eLearningindustry.com


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply