Με τη συμμετοχή 35.000 δρομέων, που αποτελεί νέο ρεκόρ για τη διοργάνωση ΣΕΓΑΣ και έναν εντυπωσιακό αριθμό θεατών και εθελοντών, το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε με Έλληνες αλλά και ξένους τουρίστες οι οποίοι έσπευσαν να ζήσουν από κοντά το σημαντικό ιστορικό, αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

wind_marathonios

Η WIND επίσημος χορηγός της διοργάνωσης από το 2011, ονομαστικός χορηγός στους Αγώνες δρόμου των 5 & 10χλμ. και Τηλεπικοινωνιακός πάροχος του ΣΕΓΑΣ, έδωσε για μια ακόμα φορά δυναμικό «παρών», τονίζοντας μέσα από τον αθλητισμό τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η ομάδα της εταιρείας, WIND Running Team συμμετείχε σε όλους τους αγώνες με περισσότερους από 1500 δρομείς, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα». Μαζί τους και οι Σωκράτης Αλαφούζος, Λένα Αρώνη, Πάνος Βλάχος, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Έυη Φραγκάκη, Κώστας Φραγκολιάς και Ζωή Χωραφά που έλαβαν επίσης μέρος ως πρεσβευτές της ομάδας.

Για κάθε συμμετοχή στην ομάδα της, η WIND θα προσφέρει στους δύο κοινωνικούς φορείς 10€ για ενώ για κάθε «πρεσβευτή» το ποσό των 1000€.

Δυνατότητα να συμβάλλουν σε αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, η WIND έδωσε σε όλους τους δρομείς του 32ου Μαραθωνίου Αθηνών. Η εταιρεία πρόκειται να αποδώσει στους φορείς 1€ εκ μέρους κάθε δρομέα της διοργάνωσης που πέρασε κάτω από την Αψίδα της, λίγο πριν τον τερματισμό.

wind_marathonios_2

Ακόμα και όσοι δεν έτρεξαν αυτή την Κυριακή, ανεβάζοντας μια «selfie» στο www.windsmileandsupport.gr είχαν την ευκαιρία να συμβάλλουν στην προσπάθεια αύξησης του ποσού για την «Κιβωτό του Κόσμου» και την «Ελίζα».

Η WIND δεν έλειψε ούτε από το αγωνιστικό κομμάτι του 32ου Μαραθωνίου Αθηνών. Η Αναστασία Καρακατσάνη πρώτευσε με τα χρώματα της εταιρείας στον αγώνα των 10χλμ., με χρόνο 35.27 ενώ η Μάγδα Γαζέα ήταν η 2η ελληνίδα που τερμάτισε στη Μαραθώνια διαδρομή των 42.195 χλμ., σημειώνοντας χρόνο 2.46.38.

Ακόμα δύο ομάδες δρομέων έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση με τη στήριξη της WIND. Η ομάδα «Ανάσα» (http://www.anasa.com.gr) μη κερδοσκοπική εταιρία για την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, συμμετείχε σε όλους τους αγώνες δρόμου προωθώντας την υγιεινή διατροφή και άσκηση. Ενώ η ομάδα δρομέων μεγάλων αποστάσεων «ΦΛΟΓΑ» (http://www.floga.org.gr) σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια έλαβε μέρος στην Αυθεντική Μαραθώνια διαδρομή με ένα μοναδικό στόχο: να μεταφέρει το μήνυμα ζωής για τα παιδιά που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα με τον καρκίνο.

Η ομάδα κρουστών QUILOMBO, ταυτισμένοι πλέον με την WIND, έλαβαν μέρος στη διοργάνωση με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, δημιουργώντας από νωρίς το πρωί μια μοναδική ατμόσφαιρα, δίνοντας ρυθμό και κέφι σε δρομείς και θεατές με τα εντυπωσιακά κρουστά και τον χορό τους.

Στον ίδιο ρυθμό παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα καταστήματα WIND (Ν. Μάκρης, Παλλήνης, Γέρακα, Χολαργού, Αμπελοκήπων και Αθήνας Σταδίου 7), που βρίσκονται κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, ενθαρρύνοντας την προσπάθεια των δρομέων με δυνατή μουσική και προσφέροντας δώρα στους θεατές.

Τέλος, οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου χώρου της WIND, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι τεχνολογίας και αθλητισμού. Με τη χρήση Smartphone της Huawei και 2 διαδρόμους τρεξίματος, οι συμμετέχοντες διανύοντας μόνο 200 μέτρα συνέβαλλαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την «Κιβωτό του Κόσμου» και την «Ελίζα». Παράλληλα, συμμετείχαν στην κλήρωση για 2 TALK BAND Β1 HUAWEI ενώ όλοι λάμβαναν αναμνηστικά δώρα από το κορυφαίο γεγονός της Αθήνας.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply