Συμφωνία LG και Google για ανταλλαγή ευρεσιτεχνιών

0

Η LG Electronics (LG) και η Google Inc. ανακοίνωσαν τη σύναψη μακροχρόνιας συμφωνίας για την ανταλλαγή και χρήση ευρεσιτεχνιών, η οποία αφορά σε ένα ευρύ φάσμα από προϊόντα και τεχνολογίες.

hand-shake

Η συμφωνία περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες πατέντες των εταιρειών, αλλά και αυτές που θα προκύψουν μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτή τη συνεργασία με μία παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας, όπως η LG», δήλωσε ο Allen Lo, Deputy General Counsel for patents της Google. «Συνεργασίες όπως αυτή επιτρέπουν στις εταιρείες να προσφέρουν ακόμα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές παγκοσμίως».
Η συμφωνία αυτή βασίζεται στη μακροχρόνια ισχυρή συμμαχία μεταξύ της Google και της LG Electronics, δήλωσαν επιπλέον οι δύο εταιρείες.

«Η LG έχει σε υψηλή εκτίμηση την ήδη υπάρχουσα σχέση της με την Google και με αυτή τη συμφωνία υπογραμμίζεται η δέσμευση των δύο εταιρειών για την προσφορά νέων προϊόντων και τεχνολογιών με στόχο τη βελτίωση της ζωής των καταναλωτών», ανέφερε ο J.H. Lee, Executive Vice President & Head of the LG Electronics Intellectual Property Center.

Share.

Leave A Reply