Η LG Electronics Hellas επεκτείνει την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου

0

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η LG παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες όλα τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας που αποτελούν το portfolio της στην Κυπριακή αγορά.

LG expanding in the Cypriot market

Η LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης και έχοντας πλέον κερδίσει την προτίμηση του ελληνικού κοινού, επεκτείνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην αγορά της Κύπρου. Η νέα στρατηγική ανακοινώθηκε με ένα ξεχωριστό event, καθώς η εταιρεία παρουσίασε σε δημοσιογράφους και συνεργάτες τόσο τα νέα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, όσο και το ήδη υπάρχον διευρυμένο portfolio των προϊόντων της που θα είναι πλέον διαθέσιμα στους Κύπριους καταναλωτές.

Logo 수정 사항

Στην ξεχωριστή εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την γκάμα των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας που προσφέρουν την πιο αναβαθμισμένη και ξεχωριστή εμπειρία χρήσης, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη και καλύτερη. Στοχεύοντας στην κατάκτηση της εμπιστοσύνης ακόμα περισσότερων Κύπριων καταναλωτών, τα προϊόντα της LG διαθέτουν  ισχυρά εφόδια, όπως προηγμένη τεχνολογία, καινοτομία, μοναδικά τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Με την περαιτέρω διείσδυση της LG στην κυπριακή αγορά μέσω του επίσημου αντιπροσώπου για την Κύπρο, την MT Techonline Ltd, τα πιο προηγμένα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας της LG θα είναι τώρα διαθέσιμα σε ακόμα περισσότερα καταστήματα λιανικής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κυπριακού καταναλωτικού κοινού για προηγμένες λειτουργίες και απολαυστική εμπειρία χρήσης.

LG expanding in the Cypriot market_1

«Για την LG, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, η διαρκής ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί βασικό στόχο προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές μας. Με την επέκταση της παρουσίας της LG στην Κύπρο, στοχεύουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους χρήστες να αποκτήσουν τα πιο προηγμένα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, όπως τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας LG G3, και να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το βραβευμένο UX της LG» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

LG expanding in the Cypriot market_2

«Η εμπιστοσύνη που έδειξε η LG στο δίκτυό μας αποτελεί για εμάς τιμή και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και προηγμένες συσκευές της LG στο κυπριακό κοινό. Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας της LG που συνδυάζουν μοναδική ποιότητα και εμπειρία χρήσης, θα είναι πλέον διαθέσιμες στα καταστήματα των συνεργατών μας, ενώ αναμένουμε τους επόμενους μήνες να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τις επιλογές του κοινού μας με νέα μοντέλα της εταιρείας» δήλωσε ο κ. Μαρίνος Τρύφωνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΤ Technoline.

Share.

Leave A Reply