Τις λύσεις της Retail@Link επιλέγει η Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ

0

Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΕΒΕ επέλεξε τις αξιόπιστες λύσεις Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) για την άμεση αντικατάσταση του χαρτιού με ηλεκτρονικά αρχεία & τη δραστική μείωση του διαχειριστικού κόστους στις λειτουργίες τιμολόγησης.

HAIDEMENOS_145027

Η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ A.E.B.E, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελληνική αγορά γραφικών τεχνών από το 1976, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής αγοράς. Στα πλαίσια του οράματός της για διαρκή τεχνολογική πρωτοπορία, η ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΑΕΒΕ, επέλεξε τις ευέλικτες & αξιόπιστες λύσεις της Retail@Link για την επιτάχυνση των λειτουργιών αρχειοθέτησης & αποστολής παραστατικών, με τη λύση Τοπικής Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης R@L BizDoc Enterprise Edition.

Μέσα από τη συνεργασία της με τη Retail@Link, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα:

  • Να μειώσει το λειτουργικό κόστος τιμολόγησης & αρχειοθέτησης κατά 40%, με υπεύθυνο R.O.I που υπολογίζεται σε λιγότερο από 2 μήνες.
  • Να επιταχύνει τις λειτουργίες αρχειοθέτησης & να αποκτήσει ένα εύχρηστο σύστημα αναζήτησης & ανάκτησης για όλα τα παραστατικά.
  • Να καταργήσει άμεσα το χαρτί, για όλους τους πελάτες-αποδέκτες ηλεκτρονικών τιμολογίων και να διευρύνει συνεχώς το δίκτυό της χάριν στον επιχειρησιακό –κόμβο-διασύνδεσης της Retail@Link.
  • Να διασυνδέει τα παραστατικά πώλησης με πολλαπλά Δελτία Αποστολής (ή άλλα έγγραφα) και να τα αποστέλλει αυτοματοποιημένα στους πελάτες ως συνοδευτικά των παραστατικών, αποκτώντας ευελιξία στη διαχείριση επιχειρησιακών εγγράφων πέραν των φορολογικών παραστατικών.
  • Να αποϋλοποιεί άμεσα και τα Υπογεγραμμένα Συνοδευτικά Παραστατικά, μέσω της εύχρηστης λειτουργίας σάρωσης (Proof of Delivery) της επιλεγμένης τοπικής λύσης.
Share.

Leave A Reply