Η IEN Α.Ε. εξοπλίζει τα νέα γραφεία της Cockett Marine Oil στην Αθήνα

0

Η Integrated Enterprise Networks A.E. (IEN SA), ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση της τηλεπικοινωνιακής υποδομής των νέων γραφείων της Cockett Marine Oil στην Αθήνα.

IEN

H IEN A.E. προμήθευσε και έθεσε σε λειτουργία την προηγμένη λύση Mitel MiVoice Business του Καναδικού κατασκευαστικού οίκου MITEL (www.mitel.com), βασισμένη στην IP πλατφόρμα  Mitel 3300 CXi II Controller.

Η υποδομή εκτός απο την λειτουργία της ως ένα πλήρες Τηλεφωνικό Κέντρο IP-PBX με διασύνδεση των SIP τηλεφωνικών συσκευών MITEL 5330 IP Phones, παρέχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δυνατότητες IP Networking, για λειτουργία σε ενα περιβάλλον Virtual Private Network (VPN) με τα κεντρικά γραφεία της Cockett Marine Oil στο Ντουμπάι, και των περιφεριακών της γραφείων ανά τον κόσμο.

Η Cockett Marine Oil από την ίδρυση της το 1979, έφθασε σήμερα να κατέχει ηγετική θέση παγκόσμια, στη μεταπώληση και προμήθεια ναυτιλιακών καυσίμων.

H εταιρία IEN Α.Ε. (www.ien.gr)  με παρουσία πάνω από 14 χρόνια, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών σε μία πελατειακή βάση υψηλών απαιτήσεων, που περιλαμβάνει Παρόχους Κινητής και Σταθερής Τηλεφωνίας, Δημόσιες Υπηρεσίες, Call Centers, ΜΜΕ, Ομίλους Πολυεθνικών εταιρειών, Τράπεζες, Νοσοκομεία και μεγάλες Επιχειρήσεις.

Share.

Leave A Reply