Σε πλήρη εξέλιξη η ενοποίηση υπηρεσιών Vodafone-hol

0

Από τους 531.563 συνδρομητές της hellas online (στοιχεία 6μήνου) που σε λίγο διάστημα θα τεθούν υπό τη σκέπη της Vodafone, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της πρώτης από τη δεύτερη, το 42% είναι ήδη και συνδρομητές της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

vodafone_hol

Πρόκειται για τους πελάτες της hol που έχουν επωφεληθεί από την εμπορική συνεργασία των δύο εταιρειών και λαμβάνουν όλες τις τηλεπικοινωνιακές τους υπηρεσίες με τη μορφή πακέτου από τις δύο εταιρείες.

Η κοινή συνδυαστική βάση οικιακών πελατών των δύο εταιρειών ειδικότερα στο τέλος Ιουνίου ήταν 208 χιλιάδες, έναντι των 198 χιλ. στο τέλος Ιουνίου 2013. Η αύξηση βεβαίως δεν είναι μεγάλη από έτος σε έτος καθώς οι εναλλακτικοί φορείς αναπτύσσονται με  περιορισμένο ρυθμό τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ενεργοί συνδρομητές της hol στο εξάμηνο φέτος αυξήθηκαν σε σχέση με το περσινό 6μηνο κατά 4,3% (509.287 στο τέλος εξαμήνου 2013).

Με ενδιαφέρον αναμένεται στο μεταξύ μετά την εξαγορά η τύχη της τηλεοπτικής υπηρεσίας της hol (hol video club) η οποία προφανώς συνδέεται με τις εξελίξεις όσο αφορά τη Forthnet. Σύμφωνα με τη hol κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014 πραγματοποιήθηκαν  περισσότερες από 2 εκατομμύρια Video on Demand προβολές.

Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης η τύχη των υπηρεσιών που παρέχει η hol στους εταιρικούς της πελάτες. Μάλιστα ο προγραμματισμός της περιλαμβάνει διεύρυνση αυτών και συγκεκριμένα το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους: Υλοποίηση και εμπορική διάθεση καινούργιας πλατφόρμας collaboration services (e-mail και file sharing) και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του hol cloud με υπηρεσίες όπως software as a service και security as a service.

Share.

Leave A Reply