Θεσσαλία TV: Προμήθεια εξοπλισμού από τον οίκο AXON

0

Η PTS Pierides TechnoSystems Ltd, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου AXON σε Ελλάδα και Κύπρο, προμήθευσε με αντίστοιχο εξοπλισμό τον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία TV, καλύπτοντας τις ανάγκες αναβάθμισης των τεχνολογικών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του σταθμού.

Untitled

Συγκεκριμένα, προμήθευσε τον Θεσσαλία TV με: Μονάδα Μultiviewer Synview(16 Channel Modular) η οποία εγκαταστάθηκε στο τμήμα Ροής Προγράμματος, προσφέροντας αξιόπιστο έλεγχο του εκπεμπόμενου προγράμματος, με δυνατότητα υποστήριξης 3GHD, άμεση υποστήριξη στη διαμόρφωση παραλλαγών στη θέαση του προγράμματος, διευκόλυνση του χειρισμού, εξαιρετικά εύκολη επεκτασιμότητα και δυνατότητα αναβάθμισης.

Μονάδα καταγραφής Tracs, η οποία προσφέρει αδιάκοπη καταγραφή του προγράμματος σε υψηλή ποιότητα για διάστημα έξι μηνών τόσο για την κατά νόμο υποστήριξη, όσο και για την καλύτερη εκμετάλλευση του προγράμματος και της μετάδοση μέσω του διαδικτύου.

Την εγκατάσταση υλοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του Θεσσαλία TV, Αριστόβουλος Αριστοβουλίδης, με την κατάλληλη υποστήριξη που παρείχε η PTS.

Το έργο αυτό επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τη συνεργασία των δυο εταιρειών.

Share.

Leave A Reply