Η Toshiba στην IFA 2014

0

Η Toshiba παρουσιάζει στην IFA 2014 του Βερολίνου Hall 21aτην οπτική της πάνω σε ένα καλύτερο μέλλον θεμελιωμένου πάνω στην έννοια του «lifenology». Βασιζόμενη στην τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από μία σειρά βασικών τεχνολογιών, η Toshiba δημιουργεί υπεραξία με προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων οπουδήποτε.

IFA 1

Σημαντικό στοιχείο αυτού του οράματος, που υλοποιείται σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της Toshiba, είναι η διάθεση προϊόντων που υποστηρίζουν τις αποφάσεις ζωής των καταναλωτών –προσφέροντάς τους τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν, με τον τρόπο που θέλουν. Γι’ αυτό το λόγο στην IFA 2014,  η Toshiba παρουσιάζει καινοτομίες και προϊόντα που στοχεύουν στο να εμπλουτίσουν τη ζωή μας, δίνοντας της μία νέα διάσταση.

 

Φορητότητα όπως σας αρέσει

Η Toshiba Europeπαρουσιάζει νέες μορφές συσκευών που ενισχύουν τις υπάρχουσες σειρές tablet για να ικανοποιήσουν τις πολύπλευρες ανάγκες φορητότητας των σημερινών χρηστών. Ο Satellite Radius 11 είναι ο πρώτος υβριδικός 29.5 cm (11.6”) φορητός υπολογιστής της Toshibaπου διαμορφώνεται εύκολα με πέντε διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας.

Όντας πολυδιάστατος, ο Satellite Radius 11 σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη, διασφαλίζοντας ότι θα έχει αυτά που χρειάζεται για τις ανάγκες της μέρας του.

Μία άλλη προσθήκη στο line-up της Toshiba στην IFA 2014, είναι ο Satellite CL10-Bπου προσφέρει την ελευθερία μίας απίστευτα ελαφριάς συσκευής, μπαταρία μακράς διαρκείας και αποθήκευση σε cloud, καθώς επίσης και Windows 8.1 με Bing. Για όσους απολαμβάνουν το cloud,  η Toshiba παρουσιάζει επίσης το νέο Chromebook – Chromebook 2 – μία συσκευή 33.8 cm (13.3”) με επιλογή Full HD IPS οθόνης και στερεοφωνικών ηχείων Skullcandy® που ενισχύουν την εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η δέσμευση της Toshiba να παρέχει ενισχυμένη προσωπική ευελιξία αντανακλάται και στη σειρά tabletμε την προσθήκη του Windows 8.1 με Bingtablet που παρουσιάζεται στην  IFA 2014 –και ονομάζεται Encore Mini. Μόλις 17.8 cm (7”), το Encore Mini είναι ένα tablet υψηλής φορητότητας με επεξεργαστή Intel® Atom™ για γρήγορη επίδοση και ένα χρόνο συνδρομή στο Microsoft Office 365 Personal.

 

Έξυπνες εμπειρίες παρακολούθησης για εσάς

Η Toshiba παρουσιάζει μία προεπισκόπηση της σειράς Ultra HD 4K TV – τη νέα σειρά U που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2015.  Η σειρά συνδυάζει την οθόνη Ultra HD (3840 x 2160) με την τεχνολογία CEVO Picture, επιτυγχάνοντας μοναδική φωτεινότητα, χρώματα και βάθος. Η λειτουργία προσωπικής εγγραφής Media Guide Replay της Toshiba, ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε αυτήν την Ultra HD σειρά προσδίδοντας ενισχυμένη λειτουργικότητα. Η νέα σειρά U διαθέτει υποστήριξη HEVC επιτρέποντας αναπαραγωγή περιεχομένου Ultra HD από διάφορες πηγές.

Μία ακόμη επιδίωξη της Toshiba είναι να κάνει περισσότερη τεχνολογία προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους. Η οικονομική σειρά τηλεοράσεων L24 με λειτουργίες όπως ενσωματωμένο mediaplayer, και επιλογές συνδεσιμότητας, παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο καθημερινός θεατής.  Παρουσιάζονται επίσης δύο νέες εκδόσεις, η 102 cm (40”) L24 και η 127 cm (50”) L24 που παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στη λειτουργία PersonalVideoRecording (PVR).

 

Καινοτόμες συσκευές αποθήκευσης

Στην IFA 2014,  η Toshiba παρουσιάζει επίσης το πρώτο wireless SSD (solid state drive), με την ονομασία Canvio Aero Mobile. Με ασύρματη λειτουργία και υψηλής ταχύτητας USB 3.0 θύρα, το Canvio Aero Mobile είναι η ιδανική συσκευή κόμβος για smartphones, PCs και tablets προσφέροντας χωρητικότητα 128 GB καθώς επίσης και τη δυνατότητα να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ οκτώ συσκευών ταυτόχρονα. Η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας επιτρέπει video streaming μέχρι οκτώ ώρες ενώ το λεπτό και compact design την καθιστά ιδανική συσκευή για χρήση εν κινήσει.

 

Τεχνολογία για το παρόν και το μέλλον

Η Toshiba παρουσιάζει μία σειρά από νέες τεχνολογίες τηλεοράσεων στη φετινή IFA, όπως μία 21:9 5K τηλεόραση με smart screensharing, νέες βελτιωμένες εκδοχές της υπηρεσίας auto-recording  Media Guide Replayκαι μία 213 cm (84”) mirrorοθόνη για home theatreπου προσδίδει νέα διάσταση στην εμπειρία τηλεθέασης στο σπίτι. Μεταξύ των οικιακών καινοτομιών που παρουσιάζονται είναι και η οθόνη για το μπάνιο που υπογραμμίζει τις ανάγκες του χρήστη, μέσω ενός bracelet monitor. Η συγκεκριμένη συσκευή θα εμπλουτιστεί με οθόνες καθρέπτες με τη δυνατότητα να δίνουν στην οικογένεια πληροφορίες για τον καιρό, τα ραντεβού της ημέρα και τη δυνατότητα βίντεο κλήσεων –ιδανικών για χρήση στην κουζίνα ή στο living room. Επιπλέον στο stand της Toshiba θα εκτίθεται η πλήρης γκάμα PCs, τηλεοράσεων, αξεσουάρ και συσκευών αποθήκευσης, που προσφέρουν επιλογές σε κάθε ανάγκη και προφίλ καταναλωτή.

Share.

Leave A Reply