Μεγάλη ανάπτυξη για την παγκόσμια αγορά του Radio Access Network

0

Η παγκόσμια αγορά Radio Access Network (RAN) ανακοίνωσε ανάπτυξη διψήφιου ρυθμού, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014, σημειώνοντας τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων πέντε χρόνων.

ran_image

Το επιχειρηματικό μοντέλο που παρατηρήθηκε στις προηγμένες αγορές LTE, όπως ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Κορέα και οι ΗΠΑ, με τους παρόχους υπηρεσιών να επιδίδονται σε σκληρό αρά παραγωγικό ανταγωνισμό για να ολοκληρωθεί η κάλυψη LTE, τώρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την Κίνα και την Ευρώπη”, δήλωσε ο Stefan Pongratz, Διευθυντής Έρευνας  του τμήματος RAN και Small Cells του ομίλου Dell.

Εκτιμούμε ότι η εκκίνηση των LTE τεχνολογιών στην Ευρώπη αντιστάθμισε σχεδόν τη μείωση της ανάπτυξης άλλων τεχνολογιών, ενώ η εμπορευματοποίηση του 4G στην Κίνα ήταν ο μεγαλύτερος συνεισφέρων στην παγκόσμια αύξηση της αγοράς RAN κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους”, συνέχισε ο Pongratz.

Μεγάλοι κερδισμένοι της όλης κατάστασης είναι η Ericsson και η Huawei, με τις δύο εταιρείες να βλέπουν τις επενδύσεις τους να αποφέρουν αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα, κατακτώντας το 33% και 24% της παγκόσμιας αγοράς WCDMA / LTE για το πρώτο μισό του 2014, αποτέλεσαν τις δύο εταιρείες με τη μεγαλύτερη εισροή εσόδων από τις τεχνολογίες LTE RAN.

Share.

Leave A Reply