Αυξημένη κερδοφορία για την ZTE στο πρώτο εξάμηνο του έτους

0

Καλύτερα από τα αναμενόμενα θα είναι τα οικονομικά αποτελέσματα της ZTE για το πρώτο εξάμηνο του 2014, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία.

zte

Πιο συγκεκριμένα, η κινεζική εταιρεία  υπολογίζει πως η κερδοφορία της θα κυμανθεί από 160-185 δισ. δολ., σε αντίθεση με τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για σχεδόν 150 δισ. δολ. Ανεξάρτητα από τα τελικά αποτελέσματα, όποια από τις εκτιμήσεις κι αν επαληθευτεί, η κερδοφορία θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την περσινή που έφτασε τα 50 δισ. δολ.

Η επιτυχία της κινεζικής εταιρείας οφείλεται κυρίως στην ραγδαία αύξηση των πωλήσεων 4G συσκευών, κυρίως στις ασιατικές χώρες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι μέσα στα πλάνα της εταιρείας είναι και έναρξη μεγαλύτερων επενδύσεων σε συσκευές και τεχνολογίες LTE.

Ακόμα προβλέπεται μεγαλύτερη διείσδυση της ZTE στη αγορά των ΗΠΑ, με χαρακτηριστικότερη κίνηση την αύξηση των εξαγωγών προς τη χώρα και κυρίως συσκευών 4G. Αλλαγές αναμένονται σε ότι έχει να κάνει και με την αγορά της Ευρώπης, τόσο για τη ZTE όσο και για άλλες κινεζικές εταιρείες, οι οποίες θα εκμεταλλευτούν τις ενοποιήσεις και εξαγορές των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών της Γηραιάς Ηπείρου.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply