Η UniPath Systems συμμετέχει δυναμικά στην διεθνή έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ 2 και 6 Ιουνίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής, πλησίον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

posidoneia_2014

Η UniPath στο περίπτερο της (Booth 2414, Hall 2), θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής και επικοινωνιών για τον κλάδο της ναυτιλίας, με ιδιαίτερη έμφαση στο Σύστημα Ενοποιημένης Επικοινωνίας UMCaliber®, το Σύστημα Διαχείρισης Εγχειριδίων και Φορμών (Manuals & Forms Management System), το Σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων UMFiles® καθώς και το Σύστημα Οικονομικής και Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Marine Financial Business Intelligence System).

Παράλληλα, η UniPath ως Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο (Authorized Country Partner) της Storage Craft Technology Corporation θα παρουσιάσει Λύσεις Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity Solutions) οι οποίες απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους ή δραστηριότητας που επιθυμεί την διασφάλιση των επιχειρησιακών δεδομένων και υποδομών της καθώς και την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη λειτουργία της ανεξαρτήτως συνθηκών.

Σχετικά με την UniPath Systems

Η UniPath Systems ιδρύθηκε με όραμα να παρέχει πρωτοπόρες λύσεις πληροφοριακών υποδομών οι οποίες καλύπτουν τις εξειδικευμένες και απαιτητικές ανάγκες του κλάδου της ναυτιλίας, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία σε σύνθετα και πολύπλοκα έργα του ιδιωτικού τομέα. Η UniPath αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών στην Ελλάδα με μια συνεχώς διευρυνόμενη πελατειακή βάση και υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την UniPath επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.unipath.biz

Σχετικά με την έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

Η έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ αποτελεί την κορυφαία διεθνή διοργάνωση του χώρου της Ναυτιλίας η οποία λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στην Ελλάδα στον Εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, αριθμώντας πάνω από 1.870 εκθέτες και προσέλευση που υπερβαίνει τους 18.500 επισκέπτες από 92 και πλέον χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.posidonia-events.com


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply