Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2014, ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας.

OTESAT_MARITEL_2

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, θα ανοίξει φέτος τις πύλες της στις 2 Ιουνίου στο Metropolitan EXPO Center και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου.

Στο περίπτερο της Otesat-Maritel (1.201, Hall 1) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις, που η εταιρεία διαθέτει στην Ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά.

Οι επισκέπτες θα έχουν της ευκαιρία να δουν από κοντά:

  • Τα νέα προϊόντα του Inmarsat και ειδικά το

o       IsatPhone2, το κινητό δορυφορικό τηλέφωνο με παγκόσμια κάλυψη και πλήκτρο SOS, και το

o       Fleet One, τη λύση για δορυφορικές τηλεπικοινωνίες για σκάφη αναψυχής και αλιευτικά.

  • Τις νέες Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας, όπως η υπηρεσία s@tGateV8.1 με τη χρήση της οποίας οι ναυτιλιακές εταιρίες μπορούν να προσφέρουν internet, e-mail και φωνή στα πληρώματα των πλοίων τους αξιοποιώντας έτσι πλήρως τα τιμολογιακά τους πακέτα που περιλαμβάνουν data& voice.
  • Υπηρεσίες και εξοπλισμό γέφυρας πλοίων, όπως τα Radiosurvey, ECDIS κλπ.

Στο περίπτερο της Otesat-Maritelθα βρίσκεται και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, που θα μπορεί να προτείνει στους επισκέπτες τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply