Η Otesat-Maritel στη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2014

0

Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2014, ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας.

OTESAT_MARITEL_2

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, θα ανοίξει φέτος τις πύλες της στις 2 Ιουνίου στο Metropolitan EXPO Center και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου.

Στο περίπτερο της Otesat-Maritel (1.201, Hall 1) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις, που η εταιρεία διαθέτει στην Ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά.

Οι επισκέπτες θα έχουν της ευκαιρία να δουν από κοντά:

  • Τα νέα προϊόντα του Inmarsat και ειδικά το

o       IsatPhone2, το κινητό δορυφορικό τηλέφωνο με παγκόσμια κάλυψη και πλήκτρο SOS, και το

o       Fleet One, τη λύση για δορυφορικές τηλεπικοινωνίες για σκάφη αναψυχής και αλιευτικά.

  • Τις νέες Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας, όπως η υπηρεσία s@tGateV8.1 με τη χρήση της οποίας οι ναυτιλιακές εταιρίες μπορούν να προσφέρουν internet, e-mail και φωνή στα πληρώματα των πλοίων τους αξιοποιώντας έτσι πλήρως τα τιμολογιακά τους πακέτα που περιλαμβάνουν data& voice.
  • Υπηρεσίες και εξοπλισμό γέφυρας πλοίων, όπως τα Radiosurvey, ECDIS κλπ.

Στο περίπτερο της Otesat-Maritelθα βρίσκεται και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, που θα μπορεί να προτείνει στους επισκέπτες τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

Share.

Leave A Reply