Αλλάζει η δομή της HTC στην Ελλάδα

0

Με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη της αγοράς, η TCCM s.r.o. ορίζεται ως συνεργάτης της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο με Νέα Country Manager την Αγγελική Κυριακοπούλου. 

htcqb

Η TCCM, συνεργάτης της HTC σε 20 χώρες στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, αναλαμβάνει και τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη του brand HTC. Μέσω οικονομιών κλίμακας, η TCCM έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο με smartphone της HTC στις αγορές που αναλαμβάνει, ευελιξία και αμεσότητα στους χρόνους παράδοσης.

Η TCCM ιδρύθηκε το 2007 με εξειδίκευση στην αγορά κινητών τηλεφώνων και διανομής αξεσουάρ στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη. Η TCCM συνεργάζεται με 50 παρόχους κινητής τηλεφωνίας και 300 διανομείς ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους και έχει παρουσία σε 15 χώρες. Ο τζίρος της το 2013 έφτασε τα 318 εκ. $. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: www.tccm.com.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αγγελική Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τη θέση της Country Manager για τα προϊόντα της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο. Η κ. Κυριακοπούλου διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και του κλάδου των FMCG, κατέχοντας μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης για την αγορά της Ελλάδος σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του 2008 έως το Δεκέμβριο του 2012 κατείχε τη θέση του General Retail Manager στην Nokia International για τις αγορές της Ελλάδος και Κύπρου, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στον κλάδο των FMCG, όντας υπεύθυνη για τη στρατηγική marketing διεθνών μαρκών καταναλωτικών προϊόντων.

Παράλληλα, στην αγορά της Κύπρου η TCCM θα συνεργαστεί με την ΜΤ Technoline, διατηρώντας την πρότερη επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την HTC αναφορικά με τη διακίνηση των προϊόντων της.

Αξίζει να αναφερθεί, ο Κώστας Κασταμονίτης αναλαμβάνει τη θέση του Sales & Marketing Manager της HTC για τις αγορές του Ισραήλ και της Νότιας Αφρικής, διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του και τις περιοχές ευθύνης. Προηγουμένως, ο κ. Κασταμονίτης κατείχε τη θέση του Sales Manager για τις περιοχές της Ελλάδος, της Κύπρου & του Ισραήλ.

Share.

Leave A Reply