Μέσα από τη συμβολή της στις πρωτοβουλίες Millennium Villages Project και ‘Connect to Learn’ κατάφερε να «συνδέσει τα ασύνδετα» και να παράσχει συνδεσιμότητα για την κάλυψη βασικών ανθρωπίνων αναγκών.

ERICSSON_logo

Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι σε 14 χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής επωφελήθηκαν από την συνδεσιμότητα μέσω κινητών συσκευών με βελτιωμένη πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, εκπαίδευση και ευκαιρίες εργασίας.

40.000 μαθητές σε όλο τον κόσμο απέκτησαν πρόσβαση σε ποιοτικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο μέσω του ‘Connect To Learn’, πρωτοβουλία που εδραιώθηκε σε λύσεις τεχνολογίας νέφους της Ericsson που εγκαταστάθηκαν σε σχολεία.

Κατά την τελετή απονομής των βραβείων, έγινε ειδική μνεία στην Ericsson για τον ρόλο που διαδραμάτισε στη βελτίωση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τις εργασιακές ευκαιρίες, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας της και της τεχνογνωσίας των στελεχών της.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply