Ακόμη πλουσιότεροι έγιναν οι ιθύνοντες νόες του Facebook, που είδαν τις μετοχές της εταιρείας που κρύβεται πίσω από το δημοφιλέστατο social medium να κάνουν θεαματικά οικονομικά άλματα.

FacebookIPO-610x426

Σύμφωνα με το Bloomberg,  η μετοχή της εταιρείας έκλεισε σε τιμή-ρεκόρ στη Wall Street, αποδίδοντας μόνο στον Ζουκερμπεγκ το ποσό των 3,5 δις δολαρίων.

Παρά τα δημοσιεύματα για κατάργηση της σελίδας εντός των επόμενων ετών, τις έρευνες που θέλουν το νεανικό κοινό να την εγκαταλείπει, η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παραμένει στην κορυφή της Wall Street καταγράφοντας συνεχώς αυξήσεις ρεκόρ και μοιράζοντας δολάρια στους μετόχους.

Η μετοχή της Facebook , που συμπλήρωσε δέκα χρόνια ζωής, σημείωσε άνοδο 14,1% κι έκλεισε στα 61,08 δολάρια, ανεβάζοντας την αξία του FB στα 150 δισ. δολάρια. To άλμα ακολούθησε την ανακοίνωση αποτελεσμάτων δ’ τριμήνου, σύμφωνα με τα οποία τα έσοδα της Facebook κατέγραψαν άνοδο 63%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply