Προσπάθεια “συνθηκολόγησης” μεταξύ Apple και Samsung

0

Τέλος στον “πόλεμο της πατέντας” επιχειρούν να βάλουν για άλλη μία φορά η Apple και η Samsung, οι CEO  των οποίων θα συναντηθούν στο άμεσο μέλλον, ώστε να βρουν επιτέλους τη συμβιβαστική λύση στην επί σειρά διαμάχη τους για την πατρότητα διάφορων ευρεσιτεχνιών που κατά καιρούς χρησιμοποιούνται στις συσκευές τους και την φερόμενη καταπάτηση των δικαιωμάτων χρήσης τους και από τις δύο πλευρές .

apple-vs-samsung

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο κολοσσοί, τείνουν χείρα βοηθείας ο ένας προς τον άλλον, ωστόσο μέχρι τώρα καμία προσπάθεια δεν έχει στεφθεί με επιτυχία. Η συνάντηση των Tim Cook (Διευθύνων Σύμβουλος της Apple)  και του Oh-Hyun Kwon (CEO της Samsung) αναμένεται ότι θα γίνει πριν τις 19 Φεβρουαρίου.

Φυσικά, θα γίνει υπό τη σκιά του δικαστικής μάχης των δύο εταιρειών, που θα δοθεί το Μάρτιο σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ. Μέχρι τώρα πάντως, έχουν επιδικαστεί υπέρ της Apple αποζημιώσεις ύψους 930 εκ ευρώ.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply