Τον αριθμό των 20εκ smartphones υπολογίζει ότι θα έχει πουλήσει η κινεζική Huawei μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2013. Με δεδομένο ότι στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτος η εταιρεία σημείωσε 13.5 εκ πωλήσει, ο στόχος αυτός θεωρείται πολύ υψηλός.

huawei-logo

Πάντως, ορισμένοι αναλυτές εκτιμούν ότι η εταιρεία έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι της που μπορεί να ακούει και στο όνομα Ascend P6, το οποίο ήδη πουλάει πολύ.

Αν τελικά ο στόχος των 20 εκ πωλήσεων το Q4 επιτευχθεί, η Huawei θα έχει πουλήσει 55.000.000 έξυπνα κινητά τηλέφωνα μέσα στο 2013, στόχος που σύμφωνα με τον Shao Yang, Vice President του τμήματος Marketing της Huawei Devices, δεν είναι ανέφικτος.

Η Huawei κατέχει την έκτη θέση ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στον κόσμο και τελευταία φαίνεται ότι κερδίζει όλο και περισσότερους Αμερικανούς θαυμαστές αφού οι πωλήσεις της στη Λατινική Αμερική έχουν αυξηθεί κατά 150%.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply