Το StartupBootcamp έρχεται για τρεις μέρες στην Αθήνα

0

Από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα η ομάδα του SmartupBootcamp, του μεγαλύτερου δικτύου επιχειρηματικής επιτάχυνσης της Ευρώπης.

sb

Στις 22 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft της Αθήνας, οι ελληνικές startup επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις τους, ενώ η Startupbootcamp Athens Pitch Day θα συνεχιστεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, κατά τη διάρκεια της κύριας εκδήλωσης της Global Entrepreneurship Week Greece.

Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους ενώπιον ενός πάνελ Ελλήνων επενδυτών, ενώ θα βοηθηθούν και από τους μέντορες της Startup Bootcamp για να βελτιώσουν το ευρωπαϊκό και το ελληνικό τους δίκτυο.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 18 Νοεμβρίου (περισσότερα για τις αιτήσεις συμμετοχής εδώ)

Το StartupBootcamp 

Το StartupBootcamp αποτελείτε από μία ομάδα “μεντόρων” (mentors κατά την αγγλική ορολογία που χρησιμοποιεί), και παρέχει σε νέες επιχειρήσεις τρίμηνα προγράμματα “επιτάχυνσης'” της ανάπτυξής τους. Στόχος του είναι να αναδεικνύει τις start-up επιχειρήσεις και να τις τοποθετεί στη σωστή θέση μέσα στο παγκόσμιο δίκτυο ή έστω να τους δείχνει το δρόμο προς τα κει. Σύμφωνα με την αυτοπαρουσίαση της ομάδας στον ιστότοπό της βοηθάει τους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν το προϊόν τους, να το κατοχυρώσουν και να κάνουν τα σωστά βήματα για να βρουν το σωστό πελατολόγιο.

Αυτή την περίοδο το Startupbootcamp “τρέχει” προγράμματα στο Βερολίνο, τη Κοπεγχάγη, το Λονδίνο, το Δουβλίνο και το Ισραήλ.

Share.

Leave A Reply