Συνεργασία ZTE Telecommunications & Ideal Electronics

0

Η ΖΤΕ Corporation, μία από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, διαχείρισης δικτύου και συσκευών κινητής τηλεφωνίας και η Ideal Electronics, ειδικευμένος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη διανομή δικτυακών προϊόντων για τους εταιρικούς πελάτες στην Ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Ideal Electronics, αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των δικτυακών προϊόντων της ΖΤΕ, μέσα από το δίκτυο συνεργατών της που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

 ideal-zte

Η συμφωνία θα έχει αρχική διάρκεια για ένα έτος, αλλά θα έχει αυτόματη ανανέωση εφόσον θα επιτυγχάνονται οι στόχοι οι οποίοι έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο εταιρειών.
Όσον αφορά στην επιλογή της ΖΤΕ να συνεργαστεί στον τομέα αυτό με την Ideal, κοινή θέση του τόσο του κ.Ανδρέα Πολυκάρπου Business Development Director, της ZTE Hellas όσο και του κ. Δαυίδ Σαμουήλ, Διευθύνοντος Συμβούλου της Ideal Electronics είναι η κοινή κουλτούρα και ορθή οικονομική διαχείριση των δύο εταιριών. Τα δύο αυτά συστατικά συνθέτουν μια σταθερή συνεργασία, ικανή να αντιπαλέψει το ευμετάβλητο οικονομικό κλίμα.

Επίσης οι συνεργασία της ΖΤΕ με την Ideal, δίνει τη δυνατότητα στη ΖΤΕ να προωθήσει τα δικτυακά προϊόντα της σε συνδυασμό με το portfolio προϊόντων που διαθέτει η Ideal, όπως ΙΤ Security, planning και consulting.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του τύπου, οι κ.Αγγελής και Πολυκάρπου της ΖΤΕ, επιβεβαίωσαν την ισχυρή παρουσία της Κινεζικής εταιρίας η οποία την επέτειο των 10 ετών της παρουσίας της στην Ελλάδα, πέτυχε το 8ο συνεχόμενο τρίμηνο με θετικά αποτελέσματα, ενώ ειδικά για το 1ο εξάμηνο του 2013 σημείωσε αύξηση τζίρου κατά 50%.

Κλειδί γι’αυτή την επιτυχία είναι το γεγονός ότι τα προϊόντα της ΖΤΕ είναι «σχεδιασμένα για την κρίση» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.Πολυκάρπου, εξηγώντας ότι πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Ειδικά μιλώντας για τα δικτυακά προϊόντα που απευθύνονται στις επιχειρήσεις, αποκάλυψε ότι πρακτικά πρόκειται για τα ίδια προϊόντα που διανέμονται στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και άρα πολύ υψηλότερων προδιαγραφών, από αυτά που θα αντιστοιχούσαν σε παρόμοιο επίπεδο τιμής.

 

Share.

Leave A Reply