Η Ericsson αποκτά την Red Bee Media

0

Η Ericsson πρόκειται να αποκτήσει την  Red Bee Media, εταιρεία μέσων ενημέρωσης που εδρεύει στη Μ.Βρετανία, από το επενδυτικό fund Macquarie Advanced Investment Partners, για να συνεχίσει και να ενισχύσει τη στρατηγική ανάπτυξής της στον τομέα των υπηρεσιών μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου. Η αξία της εξαγοράς δεν αποκαλύφθηκε.

red-bee-ericsson

Η Ericsson θα προσθέσει στο δυναμικό της 1.500 επαγγελματίες των υπηρεσιών εκπομπής, προσθέτοντας νέες υπηρεσίες στην Ευρώπη και την Αυστραλία. Η εξαγορά διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της Ericsson, μετά την εξαγορά της εκπομπής επιχειρηματικών υπηρεσιών της Technicolor πέρυσι. Μετά την ολοκλήρωση, πάνω από το 1/3 των 4.000 εργαζομένων της Ericsson  στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα εργάζονται σε υπηρεσίες μετάδοσης, βοηθώντας τα τηλεοπτικά κανάλια και τους παρόχους περιεχομένου με αντικείμενο τη σύγκλιση βίντεο και mobility.

Οι υπηρεσίες Red Bee Media, περιλαμβάνουν μέσα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, μετάδοση και download ψηφιακών εκδόσεων βίντεο, υπηρεσίες μεταδεδομένων, πολυγλωσσική πρόσβαση και δημιουργικές υπηρεσίες. Παράγει επίσης πάνω από 100.000 ώρες υποτιτλισμού ανά έτος.

Share.

Leave A Reply