Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 17 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις

Public & MediaMarkt τώρα μαζί στην κατηγορία οικιακών συσκευών & τηλεοράσεων

05/04/2023infocomBy infocom2 Mins Read Επιχειρήσεις

Tα Public και η MediaMarkt με μήνυμα “Μαζί για ένα Σπίτι όπως το έχεις φανταστεί” συνεργάζονται στην κατηγορία των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων δημιουργώντας μία ενιαία και ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. H συνεργασία προσφέρει στους καταναλωτές τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές, μια τεράστια ποικιλία χιλιάδων προϊόντων από επώνυμα brands, μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα, νέους ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

Μαζί, με τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές

Public και MediaMarkt εξασφαλίζουν στο σύνολο του δικτύου φυσικών και online καταστημάτων τους, τις ίδιες, ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές σε όλες τις μικρές, μεγάλες οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις.

Μαζί, με την ίδια τεράστια γκάμα με περισσότερες από 10.000 επιλογές σε Οικιακές Συσκευές & Τηλεοράσεις!

Από κοινού, τα δύο brands προσφέρουν την μεγαλύτερη ποικιλία από χιλιάδες προϊόντα οικιακών συσκευών από επώνυμα brands. Παράλληλα, αναβαθμίζουν τα 13 καταστήματα MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς», προσφέροντας Μαζί, μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.

Μάλιστα, για το διάστημα 6-9 Απριλίου, στα ανανεωμένα καταστήματα Public-MediaMarkt στη Λ. Συγγρού και στο Μαρούσι, τα δύο brands επιφυλάσσουν για τους καταναλωτές προσφορές -20% σε όλα τα προϊόντα!

Μαζί, με μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα σε 13 «Νέας Γενιάς» καταστήματα

Συνδυάζοντας τα 20 χρόνια εμπειρίας της MediaMarkt και τα 18 χρόνια των Public, τα δύο brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο κομμάτι της τεχνογνωσίας. Διαθέτοντας πάνω από 2.000 εργαζομένους στο σύνολο των δικτύων τους και παρέχοντάς τους πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης, Public και MediaMarkt διαθέτουν μια κορυφαία κοινή ομάδα από ειδικούς που προσφέρουν μία βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων.

Μαζί, με νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής

Θέτοντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, Public και MediaMarkt προσφέρουν νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής! Σε αυτές περιλαμβάνονται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna, αλλά και η δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας Flex Pay.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Public-MediaMarkt
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Skroutz: αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα

Hyperloq: η ελληνική startup που κατέκτησε την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων

Οι πασχαλινές προσφορές έφτασαν στο samsung.com/gr

Στρατηγική επέκταση της Austriacard Holdings στη Μέση Ανατολή

LG: νέο ρεκόρ εσόδων πρώτου τριμήνου

Η Wolt επενδύει σε νέες λύσεις μετακίνησης που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Νέο πολυνομοσχέδιο για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής
  • Ανάπτυξη 1,8% και πληθωριστικές πιέσεις προβλέπει το ΙΟΒΕ για το 2026
  • Samsung: Γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον Thierry Henry
  • efood Capital: Το efood χρηματοδοτεί την ανάπτυξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων του
  • Spitogatos: Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε όλη τη χώρα
  • Η Ιταλική Ψυχή Συναντά τον Αιγαιοπελαγίτικο Ορίζοντα: Το Barolo Έρχεται στο Patmos Aktis
  • Skroutz: Αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
  • Οδηγός νόμιμης μεταπώλησης software: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το breach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το νέο πρόσωπο των supply chain attacks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.