Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Τρίτη, 28 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Επιχειρήσεις
    • Στρατηγική
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
InfoCom
Home»Επιχειρήσεις»Μελέτες

Η Samsung πρωταγωνιστεί στην εγχώρια αγορά tablet το α’ τρίμηνο του 2022 σύμφωνα με έρευνα της GfK

05/07/2022infocomBy infocom2 Mins Read Μελέτες

Η Samsung Electronics Hellas συνεχίζει την ανοδική πορεία στην ελληνική αγορά tablet, όπως αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της έρευνας της GfK για το πρώτο τρίμηνο του 2022. Συγκεκριμένα το μερίδιο αγοράς της εταιρείας σημείωσε άνοδο 8,7 μονάδες σε αξία και 8,8 μονάδες σε τεμάχια σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2021 (Ιανουάριος – Μάρτιος 2021). Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2022 η εταιρεία κέρδισε την εμπιστοσύνη του ελληνικού αγοραστικού κοινού και στην premium κατηγορία των tablet.

Η δημοτικότητα της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους και της πιο πρόσφατης σειράς, Samsung Galaxy Tab A8 επέτρεψε στη Samsung Electronics Hellas να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά των tablet, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς που ανέρχεται σε 39,5% σε αξία και 35,5% σε τεμάχια αντίστοιχα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της GfK για το σύνολο του 2021, οι παραπάνω δείκτες ήταν 34,6% και 33,7% αντίστοιχα.

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που τα Samsung tablet έχουν πλέον εδραιωθεί στην προτίμηση του ελληνικού αγοραστικού κοινού. Η Samsung είναι μια εταιρεία που επενδύει διαρκώς στην καινοτομία και την πρόοδο και στόχο έχει να παρέχει προϊόντα τεχνολογίας που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων. Oι σειρές tablet, Samsung Galaxy Tab S και A ενσωματώνουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος που θέλει να συνδυάσει την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία σε μία συσκευή», σχολίασε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας στη Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής σειρά Samsung Galaxy Tab S8 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με ναυαρχίδα το πανίσχυρο Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, που ενσωματώνει την πιο ζωντανή AMOLED οθόνη 14,6” όλων των εποχών στη συγκεκριμένη κατηγορία, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra αποτελεί το πρώτο της σειράς Samsung Galaxy Tab που είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 12MP στο μπροστινό μέρος και υπερευρυγώνιο φακό για ακόμη πιο διευρυμένη εμπειρία προβολής, ενώ διαθέτει τη νέα, βελτιωμένη γραφίδα S Pen για μια ξεχωριστή εμπειρία γραφής που μιμείται την αίσθηση του στυλό σε χαρτί. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα τρία μικρόφωνα ακριβείας, η συσκευή εγγυάται μια αναβαθμισμένη οπτικοακουστική εμπειρία κατά τη διεξαγωγή βιντεοκλήσεων ή διαδικτυακών συναντήσεων.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

GfK Samsung
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι γονείς στην Ελλάδα θεωρούν το YouTube βασικό εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους

Skroutz: αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα

1 στους 2 Ευρωπαίους κοιτάζουν την οθόνη του κινητού αγνώστων σε δημόσιους χώρους – 1 στους 4 από περιέργεια

Οι πασχαλινές προσφορές έφτασαν στο samsung.com/gr

Samsung & AMD: στρατηγική συνεργασία για λύσεις μνήμης AI επόμενης γενιάς

ESG στην Ελλάδα: υψηλές προσδοκίες, ελλιπής κατανόηση

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • ΣΒΕ: Στήριξη στην αναβάθμιση της ΔΕΘ
  • Πρωτομαγιά 2026: Πού ταξιδεύουν οι Έλληνες – Οι προορισμοί που εκτοξεύονται
  • Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals την ελληνική εταιρεία παιδικών σνακ
  • Volton και Orizon: Η νέα πραγματικότητα του customer journey στην εποχή του AI
  • Κοινωνία της Πληροφορίας: Παρέδωσε το αναβαθμισμένο Πληροφοριακό Σύστημα ENGAGE στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης
  • ΕΚΚΟΜΕΔ – Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου: Υπογραφή Σύμβασης για την προετοιμασία των European Film Awards 2027
  • ΣΕΒ: Ελλάδα και Γαλλία ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία
RSS itsecuritypro.gr
  • Uni Systems: Στρατηγική με προτεραιότητα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, με τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης
  • AI Agents: Θα αντέξουν οι ελληνικές επιχειρήσεις την επόμενη κυβερνοεπίθεση;
  • Mindbreeze: AI-driven enterprise intelligence
  • Η Orthology ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με τη Nagomi Security
  • Rittal Greece & Eplan Hellas παρουσιάζουν τα μηνιαία Open Tech Day
  • Η Clico ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κουσίσης είναι ο νέος Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα
  • Νέο Γενικός Διευθυντής της CISCO για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ο Παναγιώτης Γκολέμης
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.