Close Menu
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ABOUT
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • NEWSLETTER
Παρασκευή, 17 Απριλίου
Facebook X (Twitter) YouTube LinkedIn RSS
InfoCom
  • Telecoms
  • IT
  • AI
  • Security
  • Πρόσωπα
    • Στελέχη
    • Συνεντεύξεις
    • Απόψεις
  • Today
  • SmartTalks
  • eMagazine
  • Weekly Telecom
  • AI.BRIEF
  • MWC 2026
InfoCom
Home»Συνέδρια

Η Samsung Electronics Hellas επίσημος χορηγός στο Ioannina Lake Run 2025

24/09/2025infocomBy infocom2 Mins Read Συνέδρια

Η Samsung Electronics Hellas στήριξε ως Επίσημος Χορηγός το Ioannina Lake Run 2025, ένα από τα πιο εντυπωσιακά δρομικά γεγονότα της χώρας, που πραγματοποιήθηκε στη γραφική λίμνη των Ιωαννίνων. Πάνω από επτά χιλιάδες δρομείς έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung, η εταιρεία πρόσφερε στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία του οικοσυστήματος Galaxy. Μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες, διασκέδασαν κερδίζοντας δώρα, ενώ παράλληλα ανακάλυψαν από κοντά τη νέα γενιά αναδιπλούμενων Galaxy smartphones: το Galaxy Z Fold7 με την εκπληκτική οθόνη των 8 ιντσών που επαναπροσδιορίζει την παραγωγικότητα, καθώς και το Galaxy Z Flip7, το κομψό AI smartphone με τη διευρυμένη οθόνη FlexWindow. Διαθέσιμα επίσης στο Samsung Booth ήταν και τα νεότερα μέλη της σειράς Galaxy S: το Galaxy S25 FE και το Galaxy S25 Edge.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε το Health Lab Corner, όπου πρωταγωνίστησε το Galaxy Watch8 & Watch Ultra (2025). Μέσω των προηγμένων αισθητήρων Bioactive των smartwatches της σειράς Galaxy Watch7 και Watch Ultra (2025), οι συμμετέχοντες έλαβαν εξατομικευμένες μετρήσεις για τα επίπεδα άγχους, τα αντιοξειδωτικά του οργανισμού τους, καθώς και λεπτομερή ανάλυση της σωματικής τους σύστασης. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από κοντά το Galaxy Ring, το «έξυπνο» δαχτυλίδι της Samsung, που παρακολουθεί με ακρίβεια την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο, παρέχοντας προσωποποιημένες συμβουλές για καλή φυσική κατάσταση, μέσω της εφαρμογής Samsung Health.

O Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Hansoo Kim, πραγματοποίησε την απονομή στις νικήτριες της κατηγορίας του Αγώνα των 5 χλμ., επιβραβεύοντας την προσπάθεια και την επιτυχία τους.

Η παρουσία της Samsung Electronics Greece στο θεσμό του Ioannina Lake Run ανέδειξε πώς η τεχνολογία γίνεται σύμμαχος της ευεξίας, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία που εμπνέει και ενδυναμώνει.

Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!

Infocom Today
SmartTalks

Ioannina Lake Run Samsung
Share. Facebook Twitter LinkedIn Email Copy Link
infocom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 στους 2 Ευρωπαίους κοιτάζουν την οθόνη του κινητού αγνώστων σε δημόσιους χώρους – 1 στους 4 από περιέργεια

Οι πασχαλινές προσφορές έφτασαν στο samsung.com/gr

Samsung & AMD: στρατηγική συνεργασία για λύσεις μνήμης AI επόμενης γενιάς

Η ΤΝ στην πράξη: EPSILONNET και Microsoft ανέδειξαν το μέλλον των επιχειρήσεων

H Active Computer Systems και η Samsung ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κλειστή εκδήλωση της EPSILON DYNAMICS του Ομίλου EPSILONNET

Comments are closed.

Εγγραφείτε στο Weekly Telecom
* indicates required
RSS BizNow.gr
  • Νέο πολυνομοσχέδιο για την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής
  • Ανάπτυξη 1,8% και πληθωριστικές πιέσεις προβλέπει το ΙΟΒΕ για το 2026
  • Samsung: Γιορτάζει 20 χρόνια ως το Νο.1 brand τηλεοράσεων παγκοσμίως με τον Thierry Henry
  • efood Capital: Το efood χρηματοδοτεί την ανάπτυξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων του
  • Spitogatos: Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2026 σε όλη τη χώρα
  • Η Ιταλική Ψυχή Συναντά τον Αιγαιοπελαγίτικο Ορίζοντα: Το Barolo Έρχεται στο Patmos Aktis
  • Skroutz: Αύξηση 23% στις παραγγελίες και παραδόσεις μία ημέρα ταχύτερα το φετινό Πάσχα
RSS itsecuritypro.gr
  • Η Data4 εγκαινίασε δεύτερο data center στο campus της κοντά στη Βαρσοβία. Οι επενδύσεις στην Πολωνία θα φτάσουν τα 600 εκατ. ευρώ έως το 2030.
  • Η ESET παρουσιάζει λύσεις προστασίας για Cloud Workload και βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης για τους πελάτες του ESET PROTECT
  • Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από την COSMOTE TELEKOM
  • Πάνω από 1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί παραβιάστηκαν το 2025 – στο στόχαστρο τα διαπιστευτήρια χρηστών
  • Κυβερνοαπειλές Μάρτιο 2026: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει 1.390 επιθέσεις ανά εβδομάδα
  • Οδηγός νόμιμης μεταπώλησης software: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις
  • Το breach της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το νέο πρόσωπο των supply chain attacks
Infocom Today

Copyright 2024 | All Rights Reserved

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.