Διεθνής διάκριση για το NetiΧ στα Carrier Community Global Awards 2023

0

Το βραβείο «Best Peering Operator of the Year» απέσπασε το NetiΧ στα Carrier Community Global Awards 2023, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο στις 27 Ιουνίου. Η τελετή βράβευσης, έλαβε μέρος στο πλαίσιο του Europe 2023 Global CC meeting, συγκεντρώνοντας κορυφαίες εταιρείες και στελέχη στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. H Carrier Community, με πάνω από 8.000 μέλη, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα global telecom clubs και τιμά κάθε χρόνο τους καλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στον κόσμο.

Το NetIX, μέλος των εταιρειών του ομίλου Neterra και με αποκλειστική διανομή των υπηρεσιών του στην Ελλάδα από τη Lancom, απέσπασε την κορυφαία διεθνή αναγνώριση για την καλύτερη πλατφόρμα peering παγκοσμίως.

Το δίκτυο του NetiX επιτρέπει σε ISPs, Operators, Internet Exchanges, Content Providers και άλλες επιχειρήσεις να διασυνδέουν τα δίκτυά τους ανταλλάσσοντας Internet traffic παγκόσμια, φθηνότερα, ταχύτερα και πιο άμεσα από ποτέ. Με δίκτυο που εκτείνεται σε περισσότερα από 200 Data Centers παγκοσμίως, σε 65 πόλεις και 55 χώρες, το NetIX συνδέει τα μέλη του με περιεχόμενο από περισσότερα από 9.000 δίκτυα και πάνω από 30 Internet Exchanges, όπως το DE-CIX, το AMS-IX, το LINX, αλλά και το τοπικό μας GR-IX. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει την καλύτερη δυνατή συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο, επιτρέποντας την ανταλλαγή κίνησης απευθείας με τους χρήστες και εξασφαλίζοντας γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων σε ποσοστό άνω του 90% των δημοφιλέστερων ιστοτόπων. Παράλληλα, βελτιώνονται οι χρόνοι απόκρισης και σε άλλες υπηρεσίες, όπως το online gaming, το video conference, και κάθε είδους εφαρμογές που απαιτούν real time διασύνδεση.

Η πλατφόρμα του NetIX είναι άμεσα διαθέσιμη στη χώρα μέσω όλων των Data Centers της Lancom σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων του Balkan Gate Thessaloniki και του επερχόμενου Balkan Gate Crete. Ταυτόχρονα, το προσεχές δίμηνο, με την αξιοποίηση του ιδιόκτητου δικτύου Fiber to the Business (FttB) της Lancom, η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία παρουσίας (PoPs) που διατηρεί η Lancom σε Data Centers τρίτων, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να συνδεθεί στο παγκόσμιο δίκτυο του NetiX.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.