Η Siemens AG και η Siemens Healthineers μέσω μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας, έχουν παράσχει άμεση βοήθεια από 500.000 ευρώ η καθεμία, για βοήθεια στα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία και για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες διάσωσης. Επιπλέον, οι δύο εταιρείες έχουν καλέσει τους εργαζομένους τους σε όλο τον κόσμο για δωρεές – για κάθε ευρώ που προσφέρουν οι εργαζόμενοι, η Siemens θα προσφέρει άλλο ένα.

«Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, με τις οικογένειές τους, με όλους όσοι έχουν πληγεί», είπε ο Roland Busch, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens AG. «Θέλουμε να βοηθήσουμε και αυτό κάνουμε. Μαζί με τη Siemens Healthineers, έχουμε ήδη χορηγήσει 1 εκατομμύριο ευρώ για άμεση βοήθεια. Αυτό είναι μια αρχή. Η Siemens Caring Hands, ο φιλανθρωπικός μας οργανισμός, ερευνά αυτή τη στιγμή την κατάσταση για να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Μέσω του Siemens Caring Hands e.V. του φιλανθρωπικού μας οργανισμού, οι δωρεές θα παρασχεθούν σε επιλεγμένες ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν τα χρήματα για την παροχή βοήθειας σε πληγείσες χώρες σε περίπτωση καταστροφών – με πλήθος επιλογών όπως σκηνές και καταλύματα μέχρι τεχνική υποστήριξη, φαγητό και πόσιμο νερό και βασική ιατρική περίθαλψη.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.