Η Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία του Ομίλου Quest, διακρίθηκε στην τελετή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2022, λαμβάνοντας το 1ο Βραβείο καλύτερης εταιρείας FTSE LARGE CAP–2022, με βάση την αξιολόγησή της σε μία σειρά παραγόντων, όπως οι οικονομικές επιδόσεις, η σταθερότητα της εταιρείας, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, η χρηματιστηριακή πορεία, η σχέση με τους επενδυτές, και η έμφαση στις επενδύσεις.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022 διοργανώνονται για 20ή συνεχόμενη χρονιά από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Το βραβείο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος ΔΣ του Ομίλου Quest, Κα Έφη Κουτσουρέλη, δηλώνοντας: «H Quest Συμμετοχών συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια παρουσίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την πορεία μας, που μας οδήγησε το 2022 να ενταχθούμε στις 25 μεγαλύτερες εταιρείες του ΧΑ. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας, μέσω της ανάπτυξής μας και της δημιουργίας μακροπρόθεσμης αξίας για όλους τους stakeholders, στους τομείς δραστηριότητάς μας».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.