Η μαγεία των Χριστουγέννων φτάνει σε κάθε παιδί μέσα από το Πλαίσιο

0

Με κεντρικό μήνυμα «Το είδα και σκέφτηκα έναν καλό σκοπό», η Πλαίσιο Computers αυτά τα Χριστούγεννα υποστήριξε σχολεία και Κοινωφελείς Οργανισμούς που έχουν υπό την αιγίδα τους ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Μια πρωτοβουλία που εκπορεύεται από την κοινή αγάπη όλων: την ενίσχυση των παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σύσσωμη η εθελοντική ομάδα της εταιρείας, «Πλάι σου», βρέθηκε και πάλι στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας χιλιάδες παιδικά παιχνίδια, με τη σημαντική στήριξη των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά παιχνιδιών αξίας 60€ και άνω, στο διάστημα από τις 9 έως τις 24 Δεκεμβρίου, η Πλαίσιο προσέφερε αντίστοιχα παιχνίδια, ενισχύοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες των παρακάτω δομών και οργανισμών:

  • Την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που στηρίζει παιδιά σε όλη την Ελλάδα,
  • Το «Άσυλο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη,
  • Το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός», επίσης στη Θεσσαλονίκη,
  • Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, που τα διέθεσε σε συνεννόηση με συνεργαζόμενους τοπικούς φορείς,
  • Το «Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας» στην Ηλιούπολη Αττικής, και
  • Τοπικά Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία στην περιοχή της Μάνδρας & Ελευσίνας.

Η συγκεκριμένη περίοδος που πραγματοποιήθηκε η δράση δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία, καθώς αυτές τις ημέρες η ανάγκη για στήριξη των ανθρώπων που χρειάζονται τη βοήθειά μας γίνεται ακόμα πιο έντονη. Το σπουδαιότερο όλων ήταν η ένθερμη ανταπόκριση των καταναλωτών, οι οποίοι απάντησαν στο κάλεσμα της Πλαίσιο και στήριξαν εμπράκτως αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας τη δυνατότητα να μοιραστούν αμέτρητα παιχνίδια στα παιδιά των επιλεγμένων δομών.

Έτσι, όλοι μαζί κάναμε ένα δώρο για καλό σκοπό, γιατί τα Χριστούγεννα κάθε παιδί αξίζει το δικό του παιχνίδι.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.