Η Schneider Electric καθιστά το eConversion προεπιλεγμένη λειτουργία για τα galaxy V-Series UPS

0

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε μια βελτιωμένη έκδοση του eConversion (πρώην ECOnversion), της συνιστώμενης από την εταιρεία λειτουργίας-προστασίας. Η νέα έκδοση έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει αυξημένη βιωσιμότητα για τη σειρά UPS 3 φάσεων της σειράς Galaxy V. Μετά από χρόνια πρακτικών δοκιμών, από τις 31 Μαΐου 2022, όλα τα Galaxy V Series UPS θα αποστέλλονται στους πελάτες με την λειτουργία eConversion ως προεπιλογή.

Με το κόστος ιδιοκτησίας και τη βιωσιμότητα να αποτελούν σταθερά σημεία προβληματισμού για τις επιχειρήσεις, η Schneider Electric είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει αυτόν τον μοναδικό, πατενταρισμένο συνδυασμό απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Η λειτουργία eConversion παρέχει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας για κρίσιμα φορτία, με πιστοποίηση Class-1 (πιστοποίηση UL), και έχει ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας με τριπλάσια αξία της τιμής του UPS. Παρέχοντας κρίσιμες εφεδρικές λύσεις ισχύος για περιβάλλοντα ΙΤ και όχι μόνο, όπως βιομηχανικές εφαρμογές edge, το eConversion της σειράς Galaxy V παρέχει αξιόπιστη προστασία ισχύος και συμβάλλει στην επίτευξη νέων επιπέδων βιωσιμότητας.

Η λειτουργία eConversion χρησιμοποιείται ενεργά τα τελευταία οκτώ χρόνια και χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως την χρησιμοποιούν καθημερινά για να προστατεύσουν τα κρίσιμα φορτία τους, από το 2014 που κυκλοφόρησε.

«Με το eConversion ως προεπιλεγμένη λειτουργία για τα 3-φασικά UPS της σειράς Galaxy V, θεωρούμε πως θα διευκολύνουμε τη διατήρηση 175 GWH, ηλεκτρικής ενέργειας, ετησίως – ποσό, ισοδύναμο της ενέργειας που παράγεται από σχεδόν 60.000 ηλιακές εγκαταστάσεις στέγης», αναφέρει ο Mustafa Demirkol, Vice President of Data Center Systems, Offer Management and Marketing, Energy Management στη Schneider Electric. «Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητάς τους, μειώνοντας παράλληλα τις δαπάνες ηλεκτρικής ενέργειας και τις αντίστοιχες εκπομπές άνθρακα».

Η λειτουργία υψηλής απόδοσης μετριάζει τον αντίκτυπο του αυξανόμενου ενεργειακού κόστους

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, οι τιμές της ενέργειας αναμένεται να αυξηθούν περισσότερο από 50% το 2022 πριν μειωθούν το 2023 και το 2024. Η χρήση του eConversion επιτρέπει στους χειριστές να μετριάσουν μέρος του κόστους και του κλιματικού αντίκτυπου, ενώ συνεχίζουν να επωφελούνται από το υψηλότερο επίπεδο προστασίας για κρίσιμα φορτία, Class-1 (πιστοποίηση UL). Και με τον μετρητή eConversion Savings Meter, οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στην οθόνη του UPS.

Οι πελάτες μπορούν ακόμα να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τη παλαιότερη λειτουργία Double Conversion, αλλά η πρακτική εμπειρία έχει αποδείξει ότι οι σύγχρονες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις δεν δικαιολογούν τόσο υψηλή, μόνιμη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Το EcoDataCenter, το ένα κέντρο δεδομένων HPC με θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, εγκατέστησε τέσσερα Galaxy VX UPS στα 1250 kW, το καθένα, για να υποστηρίξει το φορτίο των πελατών του, με δυνατότητα λειτουργίας με απόδοση 99% χάρη στο eConversion.

Καθώς η ψηφιακή ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται και να απαιτεί ανθεκτικότητα ώστε να αποκομίσει τα οφέλη της αυτοματοποίησης και της απόδοσης, οι επαγγελματίες των data centers, του OT και IT θα πρέπει να κάνουν ριζικές αλλαγές προς έναν κόσμο με μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Η λειτουργία eConversion είναι διαθέσιμη παγκοσμίως ως χαρακτηριστικό όλων των UPS της σειράς Galaxy V.

Share.

Comments are closed.