Η Cardlink στις εκθέσεις eCommerce & Digital Marketing Expo και Health Expo

0

Δίνοντας δυναμικά το «παρών», η Cardlink συμμετείχε στις εκθέσεις eCommerce & Digital Marketing Expo και 12η Health Expo, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα στις 14-15 και 21-22 Μαΐου. Με έμφαση στην αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη, η εταιρεία παρουσίασε προϊόντα και λύσεις πληρωμών προηγμένης τεχνολογίας για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και τον κλάδο της Υγείας.

Μέσα από live demos και 1:1 συναντήσεις με πελάτες, οι επισκέπτες των εκθέσεων είδαν την αυξημένη λειτουργικότητα και την ευχρηστία όλων των μοντέλων της νέας γενιάς Android POS, καθώς και της πλατφόρμας πληρωμών Cardlink POSsible και εφαρμογών που προσφέρουν στο χρήστη ακόμα περισσότερες δυνατότητες:

  • ΤοCardlink one, για αποδοχή πληρωμών σε συνεργασία αποκλειστικά με την Cardlink
  • Το Cardlink checkout, για online πωλήσεις με ή χωρίς e-shop
  • ΤοCardlink e-grow, για self-service δημιουργία e-shop και website
  • ΤοCardlink smart, για διαχείριση των παραστατικών μέσω POS με απευθείας διασύνδεση με το myDATA και την ΑΑΔΕ
  • ΤοCardlink apollo, δωρεάν πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών

Αξιοποιώντας την εμπειρία δύο δεκαετιών από τη συνεργασία με Ελληνικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και ανεξαρτήτως μεγέθους, η Cardlink βελτιώνει συνεχώς την εμπειρία συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και καταναλωτών και συνεισφέρει στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Σε αυτό συμβάλλει και η τεχνογνωσία της Worldline, του μεγαλύτερου οργανισμού ψηφιακών πληρωμών στην Ευρώπη και του 4ου μεγαλύτερου παγκοσμίως.

Share.

Comments are closed.