H Entersoft εξαγοράζει την LOGON και δημιουργεί νέο κέντρο υλοποίησης λογισμικού στη Λάρισα

0

Η Entersoft A.E. ανακοινώνει ότι στις 4/1/2022 , σε υλοποίηση της σχετικής έγκρισης του Δ.Σ. της εταιρείας της 3/1/2022, υπεγράφη η εξαγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας «LOG ON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» με διακριτικό τίτλο LOG ON AE που εδρεύει στη Λάρισα οδός Φαρσάλων 113 Αγ Στυλιανού 1, με αριθμό ΓΕΜΗ: 26441040000 και Α.Φ.Μ.082107149, Δ.Ο.Υ. Λάρισας. Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 1,3 εκ. ευρώ και θα καταβληθεί ως εξής: 800.000 ευρώ με την υπογραφή της συμφωνίας, 250.000 σε 6 μήνες και 250.000 σε 12 μήνες από την υπογραφή της συμφωνίας. Η εν λόγω εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2020, το μετοχικό κεφαλαίο της LOG ON AE ανέρχεται στο ποσό των εκατό ενενήντα χιλιάδων τετρακοσίων πενήντα ευρώ (190.450,00 €), ολοσχερώς καταβεβλημένο, είχε έσοδα 1,90 εκ ευρώ και κέρδη προ φόρων 0,14 εκ ευρώ. Για το 2021 τα μεγέθη της έχουν κινηθεί ανοδικά, ενώ τη στιγμή της εξαγοράς η εταιρεία έχει μηδενικό δανεισμό και θετικό καθαρό ταμείο που υπερβαίνει τα 0,2 εκ ευρώ. Ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού στις 4/1/2022 ήταν 25 άτομα.

Η Logon είναι εταιρεία υλοποίησης έργων λογισμικού για επιχειρήσεις και ειδικότερα για προϊόντα κατηγορίας ERP, CRM, WMS και ηλεκτρονικής τιμολόγησης για περισσότερα από είκοσι έτη. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται εκατοντάδες δυναμικές μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις με τοπική αλλά και εθνική εμβέλεια. Με την εξαγορά αυτή, η Entersoft αποκτά άλλο ένα κέντρο υλοποίησης των προϊόντων της καθώς και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί δυναμικά στις αγορές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα ενισχύει το πελατολόγιο και το στελεχιακό της δυναμικό για τη διαφαινόμενη ανοδική ζήτηση τόσο για τα υπάρχοντα όσο και για τα νέα προϊόντα e-Commerce και HRM/Payroll που η εταιρεία έχει ανακοινώσει για το 2022.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.