Υπεραξία 85 εκατ. ευρώ για την Quest από την πώληση της Cardlink

0

Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή πώλησης της συμμετοχής της Quest στην εταιρεία Cardlink στον Όμιλο Worldline.

Το ποσό που λαμβάνει η Quest Συμμετοχών είναι 93 εκατ. ευρώ σε μετρητά, εξασφαλίζοντας (μετά και από όλα τα σχετικά με την συναλλαγή έξοδα) υπεραξία 85 εκατ. περίπου, επί του ποσού της αρχικής επένδυσης, σε διάστημα μικρότερο των 7 ετών.

Η Cardlink είναι ηγέτης στην ελληνική αγορά με περισσότερα από 240.000 τερματικά και 10.000 καταστήματα e-commerce και προσφέρει μία πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως POS, online πληρωμές καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις.

Όπως σημειώνεται από την Worldline με την απόκτηση της Cardlink, θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην πολλά υποσχόμενη ελληνική αγορά, αξιοποιώντας την πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο αποδοχής πληρωμών στην Ελλάδα και την ευκαιρία να διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις.

O Γιώργος Δρυμιώτης, θα παραμείνει διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της Cardlink και μαζί με τη Worldline και θα είναι υπεύθυνος για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων της Worldline στην Ελλάδα, με την υποστήριξη μίας ομάδας με περισσότερους από 100 νέους εργαζομένους.

Share.

Comments are closed.