Την πρόσληψη έξι νέων στελεχών με στόχο την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας και στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας, ανακοίνωσε η Nova.

Οι νέες προσθήκες αφορούν τις θέσεις της CEO της Nova Media, του Chief Commercial Officer, της Business Commercial Director, καθώς και στελέχη που τίθενται επικεφαλής των Διευθύνσεων Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς επίσης και της Νομικής Διεύθυνσης.

Όπως επισημαίνεται «με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, της United Group, η Nova βρίσκεται στη φάση υλοποίησης ενός προγράμματος μετασχηματισμού, χτίζοντας στη μακρά πορεία καινοτομίας που έχει να επιδείξει και μεταμορφώνοντας την σε έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά Συνδρομητικής Τηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών».

«Υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα μέλη της ομάδας μας, που θα συμβάλλουν στο απαιτητικό και φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται στην εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

Τα νέα στελέχη και οι θέσεις που αναλαμβάνουν είναι:

Η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media. Έμπειρο στέλεχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δύο δεκαετίες, η κα Σιλβεστριάδου έρχεται από το Open Beyond, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, όπως αυτή της Managing Director και της Chief Operating Officer. H κα Σιλβεστριάδου έχει επίσης διατελέσει στέλεχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (ΜΕGA TV).

Ο Αλέξανδρος Ντάβος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer, επιστρέφοντας στη Nova ύστερα από προηγούμενη συνεργασία του με την εταιρεία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και των Καταναλωτικών Προϊόντων, όπως στον Όμιλο ΟΤΕ, στη FrieslandCampina και στη Schwarzkopf-Henkel.

Η Μαρία Στεργίου αναλαμβάνει τη θέση της Business Commercial Director. Η κα Στεργίου εντάσσεται στο δυναμικό της Nova προερχόμενη από την εταιρία τυχερών παιχνιδιών Intralot, όπου διετέλεσε Senior VP Group Chief Sales & Operations Officer, Global Operations Director και Group PMO Director.

Ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Director. Με εικοσαετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και των Επικοινωνιών, ο κ. Ζαρόγιαννης εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενος από τη Vikos SA, όπου κατείχε τον ρόλο του Director of Communications. Ο κ. Ζαρόγιαννης έχει διατελέσει στο παρελθόν Διευθύνων Σύμβουλος στη διαφημιστική εταιρία Soho Square Athens και General Manager στην Ogilvy Albania.

Η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director. Η κα Κάβουρα έχει εικοσαετή εμπειρία σε ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Έρχεται στη Nova προερχόμενη από τη Victus Networks, όπου διετέλεσε Head of Human Resources, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Vodafone.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Comments are closed.