Η United Group παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία EON Connect

0

Η United Group, ο κορυφαίος φορέας τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρία της Forthnet, παρουσίασε σήμερα μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα ελέγχου του οικιακού τους internet, όπως ποτέ άλλοτε, καθώς και εργαλεία για να κάνουν το διαδίκτυο πιο ασφαλές για τα παιδιά.

Με την υπηρεσία EON Connect, η οποία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στη Σερβία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο, η διαχείριση του ασύρματου και του ενσύρματου δικτύου γίνεται για τους πελάτες πιο εύκολη και γρήγορη, μέσω μιας φιλικής προς τον χρήστη εφαρμογής για κινητό τηλέφωνο ή tablet. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα λειτουργικά iOS, Android και για συσκευές Huawei, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές της SBB και της Telemach που διαθέτουν πακέτα EON FULL ή EON PREMIUM, καθώς επίσης και τα πιο σύγχρονα μόντεμ.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε από την United Cloud, το κέντρο καινοτομίας της United Group, το οποίο δημιούργησε επίσης τη βραβευμένη πλατφόρμα του Ομίλου, ΕΟΝ TV Platform.

Εκτός από τη βελτιστοποίηση του Wi-Fi δικτύου με ένα μόνο κλικ, η υπηρεσία EON Connect προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια και περισσότερες δυνατότητες ελέγχου. Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να δημιουργούν το δικό τους προφίλ χρήστη και να ρυθμίζουν, μέσω του προφίλ τους, τους κανόνες και τα δικαιώματα για κάθε συσκευή ξεχωριστά.

Ο γονικός έλεγχος καθιστά εφικτό το φιλτράρισμα του περιεχομένου ανά κατηγορία, επιτρέποντας έτσι στους πελάτες να περιορίζουν την πρόσβαση των παιδιών στα κοινωνικά δίκτυα ή σε ορισμένες κατηγορίες περιεχομένου που κρίνουν ακατάλληλες, να θέτουν όρια στη χρήση δεδομένων, να οριοθετούν την πρόσβαση στο internet, όταν είναι ώρα ύπνου ή μελέτης, ή ακόμα και να παγώνουν στιγμιαία το internet σε οποιαδήποτε συσκευή ή προφίλ.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα να διαχειρίζονται τη χρήση του internet, να βλέπουν τον κατάλογο με τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο οικιακό τους δίκτυο, καθώς και να δημιουργούν ασύρματο δίκτυο για επισκέπτες.

«Η υπηρεσία EON Connect είναι ένα ακόμα παράδειγμα του ρόλου που παίζει η ομάδα ανάπτυξης της United Cloud στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η United Group στους πελάτες», δήλωσε ο CEO της United Cloud Srđan Đurđević.

«Αυτή η επαναστατική υπηρεσία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της ομάδας σε ολόκληρο τον Όμιλο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι είμαστε και ηγέτης και κινητήρια δύναμη στη βιομηχανία».

Το United Cloud είναι το κορυφαίο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και αποτελείται από περισσότερους από 200 εξειδικευμένους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών, προγραμματιστών προϊόντων και καινοτομιών, και σχεδιαστών UX / UI. Όλοι οι επαγγελματίες δουλεύουν σε πέντε τοποθεσίες σε τρεις διαφορετικές χώρες.

Share.

Comments are closed.