Τηλεφωνία και WiFi από τη Vital Networks στο Νοσοκομείο Σωτηρία

0

Υλοποιήθηκε με επιτυχία από την VITAL Networks το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης του ιδιωτικού τηλεφωνικού κέντρου για την κάλυψη των αυξημένων τηλεπικοινωνιακών αναγκών της Νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΘ ΣΩΤΗΡΙΑ 50 νέων κλινών, καθώς και την πλήρη κάλυψη των χώρων με ασύρματο σύστημα Wi-Fi καλύπτοντας πολλαπλώς τις αυξημένες απαιτήσεις για επικοινωνία και ευελιξία στη νέα ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο στη μάχη που δίνουμε με αυτή την πανδημία καθώς οι 50 νέες ειδικές κλίνες θα διατίθενται αποκλειστικά για περιστατικά Covid-19, όσο η χώρα μας «μάχεται» με τον κοροναϊό.

Η νέα ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” είναι η μεγαλύτερη σε δυναμικότητα στη χώρα. Αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και την υλοποίηση του έργου του έχει αναλάβει η κρατική κατασκευαστική εταιρεία ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ) με ανάδοχη εταιρεία την ΕΚΤΕΡ Α.Ε.

Η VITAL Networks εισηγήθηκε όλη την υλικοτεχνική υποδομή του έργου εισάγοντας πρωτοποριακές μεθόδους υλοποίησης και εγκατάστασης ενός ταχύτατου συστήματος, καλύπτοντας με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τις αυξημένες απαιτήσεις της μονάδας. Η συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου υπήρξε παραδειγματική και επέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε τόσο περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η νέα πλατφόρμα προσέφερε την απαραίτητη και ασφαλή διασύνδεση με όλα τα τμήματα της μονάδας συμπεριλαμβανομένης και της προ υπάρχουσας μονάδας του υφιστάμενου κτηρίου.

‘’Πλέον, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης η μονάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του τηλεπικοινωνιακού κόμβου, προκειμένου να έχει την ευελιξία δομικών αλλαγών και αυξομείωση του δυναμικού της χωρίς επιπλέον συντήρηση αντίστοιχης υποδομής, ανάλογα με τις ανάγκες της, καθώς και πληθώρα άλλων πλεονεκτημάτων που διασφαλίζει ο κόμβος ’’ τόνισε ο κος Βαρυμποπιώτης Ιωάννης Διευθυντής Πωλήσεων της VITAL Networks.

Share.

Comments are closed.