Ποτέ άλλοτε η απόσταση δεν μας έφερε πιο κοντά! Μαζί είμαστε #GreaterThanDistance

Η παγκόσμια πανδημία και οι προσκλήσεις που επιφέρει, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, έχουν επηρεάσει βαθιά τη ζωή και τις συνήθειές μας, αναγκάζοντας όλους μας να αντιμετωπίσουμε μια νέα πραγματικότητα.

Τα μέτρα κοινωνικής απόστασης μας ώθησαν να βρούμε νέους τρόπους προκειμένου να προσεγγίσουμε συλλογικά την καθημερινότητά μας και ως εκ τούτου θεωρούμε σημαντικό να προωθούμε πρωτοβουλίες υπέρ της ευρύτερης κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Accenture στην Ελλάδα προχώρησε σε μια πρωτοβουλία crowdfunding (https://greaterthandistance.gr/), η οποία απευθύνεται στους υπαλλήλους της και στο διευρυμένο δίκτυό τους, με στόχο να υποστηρίξει, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» του Δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα προσφέρει ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες, άτομα με υποκείμενες ασθένειες και παθήσεις, ηλικιωμένους που δε μπορούν να εξυπηρετηθούν από συγγενείς και μη αυτάρκη άτομα. Παρέχει επίσης δωρεάν μεταφορά και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τροφίμων και φαρμάκων. Κατά την τρέχουσα χρονική στιγμή, η ανάγκη για τρόφιμα και απαραίτητα οικιακά προϊόντα είναι επείγουσα και αυξάνεται σημαντικά σε καθημερινή βάση. Το Ίδρυμα Μποδοσάκη, εκτός από τους δικούς του πόρους και τις δωρεές που σχετίζονται με την πανδημία, ενώνει τις δυνάμεις του με ιδιωτικές εταιρείες, ιδρύματα και ιδιώτες με στόχο το μέγιστο κοινό καλό.

Οι σημερινές προκλήσεις αποτελούν μια υπενθύμιση ότι σε δύσκολες περιόδους μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ο ένας στον άλλον. Διότι ποτέ άλλοτε δε νιώσαμε πιο κοντά, παρά την απόσταση μεταξύ μας. Διότι πλέον είμαστε «Greater Than Distance»!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Comments are closed.