Η LEXIS προστατεύει και βοηθά με ολοκληρωμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα

0

Έχοντας λάβει υπόψη την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων του COVID-19 στην Ελλάδα, η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης μένει πιστή και διευκολύνει το δίκτυο συνεργατών της για τηλεργασία με εναλλακτικούς αξιόπιστους τρόπους τηλεπικοινωνιακών συστημάτων. Η LEXIS παραμένει υγιής και συνεχίζει να λειτουργεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Γέρακα και στο Υποκατάστημα της στη Θεσσαλονίκη, προσαρμοσμένη στις περιστάσεις. Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει άμεσα τις αυξημένες ανάγκες συνδεσιμότητας και υποστήριξης που απαιτούνται.

Η Ομάδα των Πωλήσεων και της Τεχνικής Υποστήριξης της LEXIS είτε μέσω της μερικής φυσικής παρουσίας τους είτε μέσω σύγχρονων μεθόδων τηλεργασίας συνεχίζουν να εξυπηρετούν 24×7 με όλα τα μέσα άμεσα και γρήγορα. Πέρα από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την επικοινωνία μέσω email, η LEXIS ενθαρρύνει όλους τους συνεργάτες της να προχωρούν τη παραγγελία τους μέσω του Β2Β eshop (www.lexis.gr), και να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια όπως τη γρήγορη καταχώρηση παραγγελίας, αναλυτική παρουσίαση όλων των κωδικών, διαθεσιμότητα προϊόντων, λίστα με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν καθώς και πολλαπλούς τρόπους πληρωμής. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα απευθύνεται μόνο σε μεταπωλητές και εγκαταστάτες της LEXIS. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν διαθέτουν λογαριασμό μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ.

Η διοίκηση της εταιρείας παρακολουθεί τις εξελίξεις καθημερινά και προβαίνει σε τακτικούς ελέγχους υγιεινής του προσωπικού της εταιρείας καθώς και απολύμανσης των εγκαταστάσεων, μεριμνώντας για την υγιεινή των εργαζομένων παρέχοντας τους σε κάθε όροφο και γραφείο αντισηπτικά και καθαριστικά είδη καθώς και ενισχυμένα μέσα ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες και χειρουργικά καλύμματα υποδημάτων που αλλάζονται καθημερινά) τηρώντας απόσταση 2 μέτρων τουλάχιστον μεταξύ τους στο συνεχή αεριζόμενο χώρο εργασίας. Παράλληλα, οι παραδόσεις και παραλαβές των εμπορευμάτων πραγματοποιούνται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης χωρίς να εισέρχονται άτομα στις εγκαταστάσεις πλην του προσωπικού, ενώ οι πληρωμές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Με αίσθημα ευθύνης και παρά τις προκλήσεις που παρουσιάζονται, η LEXIS διατηρεί την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία, την πίστη και την αφοσίωση στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων λύσεων με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των συνεργατών. Παραμένουμε υγιείς και προστατεύουμε τους γύρω μας!

Share.

Comments are closed.